Ryzen 5 7500f RX 9070 XT Sistem Önerisi?

lefraid

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar peşin fiyatına 3 takside

https://amzn.eu/d/03wey8k1 bu sistemi almıştım fakat kargo esnasında zarar gördü iade edildi amazona tekrar bana ulaşmadan şimdi de stogu bitti ne yapacağım tekrar nasıl sistem bulacağım

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar peşin fiyatına 3 takside

https://amzn.eu/d/03wey8k1 bu sistemi almıştım fakat kargo esnasında zarar gördü iade edildi amazona tekrar bana ulaşmadan şimdi de stogu bitti ne yapacağım tekrar nasıl sistem bulacağım
hocam bütçe ne kadar tam olarak birde peşin fiyatına minimum 3 taksit istiyorsunuz sanırsam bazı yerlerde 9 a kadar çıkıyor 6 ve 3 seçenekleride mevcut olan bir sistem tavsiye edeyim bütçenizi söylerseniz

ben 74.000 TL'ye almıştım fakat peşin fiyatına taksit imkanı vardı ondan yararlanmıştım

ben 74.000 TL'ye almıştım fakat peşin fiyatına taksit imkanı vardı ondan yararlanmıştım
Arkadaşın attığı linkte de taksit var ozelleştirerek alabilirsiniz

hocam bütçe ne kadar tam olarak birde peşin fiyatına minimum 3 taksit istiyorsunuz sanırsam bazı yerlerde 9 a kadar çıkıyor 6 ve 3 seçenekleride mevcut olan bir sistem tavsiye edeyim bütçenizi söylerseniz
3-6 farketmiyor hocam peşin fiyatına taksit imkanı olması yeterli world carda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı linkte de taksit var ozelleştirerek alabilirsiniz
axess kart arayışındayım

3-6 farketmiyor hocam peşin fiyatına taksit imkanı olması yeterli world carda

axess kart arayışındayım
tm knk benim attığımda axes peşin fiyatına 5 taksit var daha ne olsun

tm knk benim attığımda axes peşin fiyatına 5 taksit var daha ne olsun
soğutucu ne öneriyorsun

IMG_4355.webp

Peşin fiyatta 6 ay taksitte bütçe artırabiliyorsan şu ürünü de alabilirsin. Bağlantıya tıkladıktan sonra biraz kaydır, SSD ve soğutucuyu özelleştirdim. Öyle alırsan güzel bence. Gerçi İtopya'daki sistem de kötü değilmiş, vazgeçtim onu alın daha iyi.

Soğutucuda Fazeon şu ürünü şimdilik yeterli. İleride işlemci değişirseniz farklı bir marka soğutucu alınır.

2026-08-10_11-18.webp

soğutucu ne öneriyorsun

Alıntıyı görüntüle
he fazeoun yeterli 120mm aynısı bendede var ama geldiğinde mx7 alıp macunu değiştir yoksa içindeki götten macunu kullanıyorlar ama hatırladığıma göre kule tipi soğutucu ve ekran kartı demontye gelicek sen yanına mx7 macun al onu kullan

Geri