Yardım RTX 5060 Ti İçin Psulu Kasa Önerisi?

Reaksiyon skoru
2
Uygun bir fiyata 5060 ti 16gb buldum ve aldım aslında bütçem o kadar değildi ama fiyatı piyasaya göre çok iyiydi almış bulundum. Böyle olunca bütçeyi biraz kısmak zorunda kaldım bu ekran kartını Ryzen 5 5600 ile beslemeyi düşünüyorum ikisine uygun bir psulu kasa önerebilir misiniz.

Sağol üstat sence PSU'lu kasa almak hata mı böyle bir ekran kartı için ne kadar güvenilir bilmiyorum çünkü
Yani ,tabii ki poweri ayrı almak daha doğru Ancak artık teknoloji gelişti .Bundan 20-25 sene önce kullandığımız,ve teneke tabir ettiğimiz powerler yok artık.Ki o powerleri bile bazı müessif olaylar dışında, herkes kullandı O powerlerde doğru dürüst,güç de yoktu ayrıca.

Ben bütçen dar diye yukardakileri ,tavsiye ettim. Beğendiğin bi kasa varsa ,yaz. Ona uygun en hesaplı bi poweri öneririz.

Yani ,tabii ki poweri ayrı almak daha doğru Ancak artık teknoloji gelişti .Bundan 20-25 sene önce kullandığımız,ve teneke tabir ettiğimiz powerler yok artık.Ki o powerleri bile bazı müessif olaylar dışında, herkes kullandı O powerlerde doğru dürüst,güç de yoktu ayrıca.

Ben bütçen dar diye yukardakileri ,tavsiye ettim. Beğendiğin bi kasa varsa ,yaz. Ona uygun en hesaplı bi poweri öneririz.
Biraz olsun içimi rahatlattın spesifik olarak beğendiğim bir kasa yok, zaten çok cafcaflı olmasına da gerek yok ventoyu beğendim. Satıcıyla konuştum içerisinde FSP Hyper PRO 80+ 650W varmış iş görür mü ?

Geri