Radeon RX 9070 XT Beyaz Sistem İçin Tavsiye

böyle bir beyaz bir sistem kaça toplanır peki acele ediyorum zamlanmadan alıyım diye ama taksitli lazım bana
bazı parçaları 3 bazı parçaları 6 bazılarını da 9 taksitle aşağı yukarı ssd dahil değil 110k ya topladım kendi sistemimi. Tek tek indirim yakalarsan benden daha da uyguna alabilirsin. mesela 9700x ben 12100 e aldım geçen gün 11200 e satıldı. 9070xt 35k 9 taksit aldım. anakartı 15800 e aldım ki gereksiz pahalı bu sistem için ama görselliği çok iyi. ek olarak umbra hub siparişi verdim gelecek. üstüne katarak ilerliyorum şu anda bütçe açıldıkça.

bazı parçaları 3 bazı parçaları 6 bazılarını da 9 taksitle aşağı yukarı ssd dahil değil 110k ya topladım kendi sistemimi. Tek tek indirim yakalarsan benden daha da uyguna alabilirsin. mesela 9700x ben 12100 e aldım geçen gün 11200 e satıldı. 9070xt 35k 9 taksit aldım. anakartı 15800 e aldım ki gereksiz pahalı bu sistem için ama görselliği çok iyi. ek olarak umbra hub siparişi verdim gelecek. üstüne katarak ilerliyorum şu anda bütçe açıldıkça.
tabikide öyle ama acelede etmem gerekiyor bir zam dalgasına yakalanırsam çok daha fazla paralar vericem

tabikide öyle ama acelede etmem gerekiyor bir zam dalgasına yakalanırsam çok daha fazla paralar vericem
şuan zaten o dönemdeyiz ve bu dönem içinde beyaz pc toplamak çok daha zor siyaha göre. hazır sistemi kimse 9 taksite satmaz ki satılanları gördük kötü diyebileceğimiz parçalarla ve pahalı bir şekilde. Allah kolaylık versin sana. tavsiyem yine tek tek sabırla toplaman yönünde. elbet denk gelir beyaz parçalar alırsın biraz uzun sürer ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yerinde olsam herşeyden önce ekran kartını aradan çıkarırdım.

şuan zaten o dönemdeyiz ve bu dönem içinde beyaz pc toplamak çok daha zor siyaha göre. hazır sistemi kimse 9 taksite satmaz ki satılanları gördük kötü diyebileceğimiz parçalarla ve pahalı bir şekilde. Allah kolaylık versin sana. tavsiyem yine tek tek sabırla toplaman yönünde. elbet denk gelir beyaz parçalar alırsın biraz uzun sürer ama
reis ben sadece beyaz için değil siyah olsada olur sadece soruyorum bilgi almak amaçlı beyaz çok güzel gözüküyor ama maalesefki bütçeyi aştığı durumlar oluyor siyahta olur el mecbur nabalım bu devirde siyahtada bi tane ekran kartı düz yapan aparattan aldımmı oda güzel gözükür o sorun değil sadece güzel sistem yakalamak önemli olan

reis ben sadece beyaz için değil siyah olsada olur sadece soruyorum bilgi almak amaçlı beyaz çok güzel gözüküyor ama maalesefki bütçeyi aştığı durumlar oluyor siyahta olur el mecbur nabalım bu devirde siyahtada bi tane ekran kartı düz yapan aparattan aldımmı oda güzel gözükür o sorun değil sadece güzel sistem yakalamak önemli olan
güzel sistemi kendin zevkine göre toplarsın içinde şu parça olsaydı daha iyi olurdu diyeceğin bir durum kalmaz o zaman.

Geri