❌İndirim Bitti! James Donkey 27'' 210hz 1ms Gtg Fast Ips Qhd 2k Pivot 5999 TL

Biraz kendinizi sıkın H27T22C indirime girince alın derim. İstediği panel olsun pivot olsun özelliği iyi olsun james eşek almam ya.. KTC babadır, milli monitörümüzdür bizim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o paralara oledi rüyanda bile göremezsin sen 2k ips kovala.
özellik olarak q70 daha iyi sanirim, neden ktc önerdiniz, marka sebepli mi sadece?

özellik olarak q70 daha iyi sanirim, neden ktc önerdiniz, marka sebepli mi sadece?
James Donkey ürünlerine güvenmiyorum ktc monitör tarafında kendini kanıtlamış güvenilir ve büyük bir marka

Marka bazında kötüleme yapmayı doğru bulmuyorum. MSI, Asus'un bile çok kötü ürünleri var. Panel üreticisi zaten belli, marka şu bu alınmaz diyen hiçbir yorumun geçerliliği yok. Kullananlar memnunsa onlara sorun.

Biraz kendinizi sıkın H27T22C indirime girince alın derim. İstediği panel olsun pivot olsun özelliği iyi olsun james eşek almam ya.. KTC babadır, milli monitörümüzdür bizim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o paralara oledi rüyanda bile göremezsin sen 2k ips kovala.
Sen ktc kullanıyorsun diye milli monitörümüzmü oluyor ne alaka, Bu fiyat bandındaki Samsungların bile paneli fason üretim, bu tip ürünlerde markadan ziyade paneline ve verdiği desteğe bakmak lazım, ayrıca o ktc minimum 6799 düştü ve pivot da yok.

Sen ktc kullanıyorsun diye milli monitörümüzmü oluyor ne alaka, Bu fiyat bandındaki Samsungların bile paneli fason üretim, bu tip ürünlerde markadan ziyade paneline ve verdiği desteğe bakmak lazım, ayrıca o ktc minimum 6799 düştü ve pivot da yok.
Ktc kullanmıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,220
Üyeler
201,146
Son üye
pcarşivim

Geri