🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Bende 2 aydir kullaniyorum. Full tv li paket aldim 800 mu 850 tl mi ne. İlk sasirmistim bildigin uydu kablosundan cekti normal net kablosu degil yani. Max 200 veriyor diye 200 aldim. Kendi altyapisi olmasina ragmen neden 1000 degilde 200 acaba bilgisi olan var mi acaba.
Aslında 1000Mbps falan destekliyor o altyapı ama kapasitesi düşük. Herkes yüklenirse altyapı çöker diye yüksek hız satmıyorlar.

Burda tarife yenileme döneminde aramalarını bekleyince bir özel kampanya geliyor mu ? Yoksa siteden mi yenilemek mantıklı hocam.
Bahaneye gerek yok. Modemi kiralıyorsam güzel ve kaliteli olanı kullanmak benim de hakkım. Eğer sizden modem kiralamak dışında bir opsiyon sunmuyorsanız kalitesiz modemi de değişeceksiniz de biraz sert ve kararlı ol. Şubede varsa getirip takıyorlar. Ayrıca çağrı merkezine genellikle her aradığımda tek seferde bağlanıyorum yoğunluk yok.

0850 804 44 44 bu numarayı arıyorsunuz değil mi?

Binaya fiber kablo için ufak kazı yapılabilir. Bizim binaya TT fiber de geldi. Bina içine kablo için, bahçede kazı yapıldı.
Yapay zekay sordum sonra evet mevcutta docsis hat olsa da yeniden gpon için kazilmaso kablolanmasi lazımmış.

Orada şu sorun ortaya çıkıyor; Maalesef Kablonet de kaliteyi ve hizmeti dibin dibine çekmiş durumda. Benim evime 8 sene önce asagdaki kutudan daireye kadar sifir kablo çektiler apartman içinden. Ve bunu kendi servisi yapti. Misler gibi de yapti ellerine sağlık.

Artik ücretini ayrica vereyim de deseniz kablo çekmiyor. Sıfır abonelik de alsaniz yine cekmiyor. Ucuzun ucuzuna kaçmış. Heralde bütün teknik servisi ucuzun ucuzu taseron, iş bilmezlere atmış.

Bunu da göz önüne alin. Turknet hala kablo çekme işini yapiyor. Tabi onun da kendi ayri sorunlari var. Ama Kablonetin kablo cekmemesi büyük sıkıntı, zira cikacak her sorunda suçu sizin tesisata atacak...

Yapay zekay sordum sonra evet mevcutta docsis hat olsa da yeniden gpon için kazilmaso kablolanmasi lazımmış.

Orada şu sorun ortaya çıkıyor; Maalesef Kablonet de kaliteyi ve hizmeti dibin dibine çekmiş durumda. Benim evime 8 sene önce asagdaki kutudan daireye kadar sifir kablo çektiler apartman içinden. Ve bunu kendi servisi yapti. Misler gibi de yapti ellerine sağlık.

Artik ücretini ayrica vereyim de deseniz kablo çekmiyor. Sıfır abonelik de alsaniz yine cekmiyor. Ucuzun ucuzuna kaçmış. Heralde bütün teknik servisi ucuzun ucuzu taseron, iş bilmezlere atmış.

Bunu da göz önüne alin. Turknet hala kablo çekme işini yapiyor. Tabi onun da kendi ayri sorunlari var. Ama Kablonetin kablo cekmemesi büyük sıkıntı, zira cikacak her sorunda suçu sizin tesisata atacak...
Şimdilik bana 100 mbps yetiyor. TT kapı önüne kadar fiber getirdi. Ama 1000 mbps ile işim yok hemde 1000 küsür TL fiyatı var. Docsis max 200 veriyor. 200'e çeker devam ederim.

Geri