Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

Reaksiyon skoru
9
Arada Valorant oynuyorum tasarım ve video edit işleri yapıyorum. Uzun araştırmalar sonucunda bu modeler arasında kaldım. Bugün alıp geçeceğim Kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sistemim 7500F ve 4070 twin edge

Asus TUF Gaming VG27AQ5A

LG UltraGear 27G640A-B
TCL 25G64

LG almayın aldırmayın.

Ben öneriden çok aklında bulunsun diye bunu paylaşıyorum. HDR10 ve 200 Hz'e kadar 10 bit desteği var. Video edit işlerinde faydası olur diye düşünüyorum.
merhabalar denk geldim öylesine sormak istedim neden LG alınmaması gerektiğini söylediniz? ben kullanıyorum ben kullandığım için iyi olup olmadığınıda savunmuyorum sadece açıklamanızı merak ettim.
görüşlerinizi merak ettim linkle monitöre vs. bakmadım sadece merak ettim

merhabalar denk geldim öylesine sormak istedim neden LG alınmaması gerektiğini söylediniz? ben kullanıyorum ben kullandığım için iyi olup olmadığınıda savunmuyorum sadece açıklamanızı merak ettim.
görüşlerinizi merak ettim linkle monitöre vs. bakmadım sadece merak ettim
İyi veya kötü kalite olmasından değil. Şöyle:

LG almayın aldırmayın.

Ben öneriden çok aklında bulunsun diye bunu paylaşıyorum. HDR10 ve 200 Hz'e kadar 10 bit desteği var. Video edit işlerinde faydası olur diye düşünüyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam inceliyorum 🙏

Va olduğu için pek ısınamadım hocam pro düşünürdüm ama onunda fiyatı yüksek yüne de teşekkür ederim.
her va bir değil, ben de mesela ips görünce kaçarak uzaklaşıyorum :D iyi va herhangi bir ipsten çok daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğiniz şey nedir hocam açıklar mısınız?
asus servisinin rezalet ötesi olmasından yakınmış

Bahsettiğiniz şey nedir hocam açıklar mısınız?
G513 laptobumun led flexleri hasarlı çıkmıştı onu değiştirmek, klavye tuşlarının kronik soyulma ve güç tuşu sorunundan dolayı vermiştim. Bu sorunlar için format atıp yetmezmiş gibi birçok örnek olmasına rağmen tuş soyulmasını laubali bir üslupla "kullanıcı hatası ellerin terlediği için soyulmuş, yeni klavye almak zorundasın" demeleri. https://share.google/kYMhOjZJpHDxLBs4E zaten kapatılmasından servisin kalitesini anlarsınız.

her va bir değil, ben de mesela ips görünce kaçarak uzaklaşıyorum :D iyi va herhangi bir ipsten çok daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus servisinin rezalet ötesi olmasından yakınmış
Haklısınız hocam keşke imkan olsa oled alsakda ips va muhabbeti olmasa

Haklısınız hocam keşke imkan olsa oled alsakda ips va muhabbeti olmasa
iyi bir va tüm ipslerden daha iyi kanka :D ben oled kullanıyorum ve sana bastıra bastıra ips alma diyorum. miniled va ile samsungun ossuruk g3 modelinde kullandığı va bir değil. kulaktan dolma insta setupcıların laflarına göre hareket ediyorsun

Geri