Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

G513 laptobumun led flexleri hasarlı çıkmıştı onu değiştirmek, klavye tuşlarının kronik soyulma ve güç tuşu sorunundan dolayı vermiştim. Bu sorunlar için format atıp yetmezmiş gibi birçok örnek olmasına rağmen tuş soyulmasını laubali bir üslupla "kullanıcı hatası ellerin terlediği için soyulmuş, yeni klavye almak zorundasın" demeleri. https://share.google/kYMhOjZJpHDxLBs4E zaten kapatılmasından servisin kalitesini anlarsınız.
Geçmiş olsun hocam hakkınızı alabildiyseniz sevinirim.🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir va tüm ipslerden daha iyi kanka :D ben oled kullanıyorum ve sana bastıra bastıra ips alma diyorum. miniled va ile samsungun ossuruk g3 modelinde kullandığı va bir değil. kulaktan dolma insta setupcıların laflarına göre hareket ediyorsun
Doğru diyorsunuz hocam ama eldeki imkanlar bu kadar

VA almamak için bir direnç var. QD mini led 100000 zone olsa displayhdr 10000 0.00003ms olsa 1000hz yenileme hızı sunsa 12 bit olsa sdr parlaklığı 10000 hdr parlaklığı 10000 strobe crosstalk sorunlu olmayan bir BFI modu olsa hareket bulanıklığını yok etse KVM, USB Type-C 100w, dolby vision vs desteklese bile bunun karşısına osuruklu 1000:1 Edge lit 144hz IPS monitör koysan yine de IPS alacaklar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x

Geri