❌İndirim Bitti! 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

Tıklarken harcadığım süre daha değerli...

Ekler

• 77117.webp
    77117.webp
    29.3 KB · Hit: 25
15 tl hepsiparam hayırlı olsun artık

Bana Bilgisayar Bileşenleri için 2500/500 kod çıktı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı sizce bu monitör 3250 TL
PC Aksesuar çıktı o.O2

süresi dolmus ama otomatik kvk onayını hemen alıyor. Önce onaylamak zorunda bırakıyor sonra hata veriyor. Klasik orta doğu arap cakaligi

Ekler

• 1000117798.webp
    1000117798.webp
    46.5 KB · Hit: 31
  • 1000117801.webp
    1000117801.webp
    45.2 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Saat 22:00'a kadar Tıkla Kazan aktif. Ücretsiz şekilde belli kategorilerde kupon veya hepsipara bakiyesi veriyor. Şansını denemek isteyenler değerlendirebilir.

Link: https://app.hb.biz/f0VbnQtZ6QAF

Tanıtım Hepsiburada
500 lira elektronik kuponu verdi. Çok ihtiyacım vardı ilaç gibi oldu hocam sağolun. A520'den B550'ye geçiyorum. Kampanya + kupon toplam 900 lira indirim sağladı. 7000 lirayı peşin fiyatına 6 taksite de böldüm on numara oldu. Anakart zamlarından önce kenara alıp koymak iyi oldu. Dönüştürücüsüz çift m2 kullanıcam. Birde kelepir 16 gb gskill kit düşürebilirsem on numara olacak valla. :widepeepo:

500 lira elektronik kuponu verdi. Çok ihtiyacım vardı ilaç gibi oldu hocam sağolun. A520'den B550'ye geçiyorum. Kampanya + kupon toplam 900 lira indirim sağladı. 7000 lirayı peşin fiyatına 6 taksite de böldüm on numara oldu. Anakart zamlarından önce kenara alıp koymak iyi oldu. Dönüştürücüsüz çift m2 kullanıcam. Birde kelepir 16 gb gskill kit düşürebilirsem on numara olacak valla. :widepeepo:
Sizin adınıza sevindim hocam güle güle kullanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ktc monitörü aldım 3250 TL ye

b550'ye 7 bin çok değil mi

b550'ye 7 bin çok değil mi
Şu kriz ortamında öğrenci halimle am5'e geçemeyeceğime göre aldım mecbur :kekw: Daha ucuz b550 modelleri vardı ama mpg modeli benim hayalimde ki anakarttı o yüzden parasına kıydım aldım, biraz da gözümüz şenlensin. Gaming wifi ile arasında kaldım ama mpg daha çok gözüme hitap ediyor. Birde yarım mosfet tasarımlarını sevmiyorum, tamamlamamışlar bloğu. BT Adaptörüm var ona ihtiyacım yok, wifi 5 olduğu için de istemedim açıkçası, ihtiyacım olursa kendim daha kaliteli bir wifi kartı alıcam. AM4 sistemimden çok memnunum, am6 veya onun sonuna kadar kullanırım muhtemelen, o yüzden uzun vadede benim için iyi yatırım oldu. Optik çıkışı da var, yeni masama soundbar falan da alabilirim. İkinci eller 4-5 civarı, ucuz olanlar da elden satıyor. O yüzden uğraşacağıma vereyim parasını sıfır olsun dedim. Zamlar da geliyor önümüz belirsiz. :D

Geri