Hocama katılıyorum gayet kaliyeli bir model bende 7800x3d için tercih ettim henüz sistemi kuramadım ama indirm denk geldi 2700 direkt aldım bu ürünü soğutcu karşılaştırma listesini ekledim240mm leri Önermiyorum Yüzey alanından dolayı Sıvı ısınıyor Ve Hava soğutmadan daha Kötü performans Sağlıyor
İyi ve normal bir hava soğutma 240mm 120mm Den kesinlike Çok daha iyi tercih Edilmeli
Ayrıca 4-5k Para harcama
![]()
Enermax LIQMAXFLO 360mm Soğutucu
LIQMAXFLO serisi, anakart VRM’si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak için 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60mm VRM Fan ile birlikte gelir.www.gaming.gen.tr
Al bunu keyife bak
Oyle mi diyorsunuz hocam. Artice ekstra para vermeye degmez mi?Hocama katılıyorum gayet kaliyeli bir model bende 7800x3d için tercih ettim henüz sistemi kuramadım ama indirm denk geldi 2700 direkt aldım bu ürünü soğutcu karşılaştırma listesini ekledim
Bence yok enermaxın içinden ayrıca sıvısıda çıkıyor bikaç sene sonra bakım yapıp kullanmaya devam edebilirsinizOyle mi diyorsunuz hocam. Artice ekstra para vermeye degmez mi?
O fiyatta en iyi ürün o, vrmlere de hava üflüyorArtic liquid freezer 3 pro 360 almayi dusundum daha mantikli bi secenek var mi o fiyata ?