Öneri Ryzen 7 9800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi?

çitaswe

80+
Reaksiyon skoru
11
bütçede baya çıkabilirim ama mantıklı top seviye bir soğutucu ne var ne alınır? elimde ls520 var şu an rustta fln 2 saatte 80 derece görüyorum max 75 ortlama.

Tam yükte mi 80 derece ?

240mm leri Önermiyorum Yüzey alanından dolayı Sıvı ısınıyor Ve Hava soğutmadan daha Kötü performans Sağlıyor
İyi ve normal bir hava soğutma 240mm 120mm Den kesinlike Çok daha iyi tercih Edilmeli

Ayrıca 4-5k Para harcama

Al bunu keyife bak

Son düzenleme:
Artic liquid freezer 3 pro 360 almayi dusundum daha mantikli bi secenek var mi o fiyata ?

240mm leri Önermiyorum Yüzey alanından dolayı Sıvı ısınıyor Ve Hava soğutmadan daha Kötü performans Sağlıyor
İyi ve normal bir hava soğutma 240mm 120mm Den kesinlike Çok daha iyi tercih Edilmeli

Ayrıca 4-5k Para harcama

Al bunu keyife bak
Hocama katılıyorum gayet kaliyeli bir model bende 7800x3d için tercih ettim henüz sistemi kuramadım ama indirm denk geldi 2700 direkt aldım bu ürünü soğutcu karşılaştırma listesini ekledim

Ekler

• IMG_5809.webp
    IMG_5809.webp
    155 KB · Hit: 31
Hocama katılıyorum gayet kaliyeli bir model bende 7800x3d için tercih ettim henüz sistemi kuramadım ama indirm denk geldi 2700 direkt aldım bu ürünü soğutcu karşılaştırma listesini ekledim
Oyle mi diyorsunuz hocam. Artice ekstra para vermeye degmez mi?

Karasiz kaldim artic biraz daha sesli calisiyormus galiba dogru mu?

Oyle mi diyorsunuz hocam. Artice ekstra para vermeye degmez mi?
Bence yok enermaxın içinden ayrıca sıvısıda çıkıyor bikaç sene sonra bakım yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz

Geri