🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

gelince kullanım yorumu yazabilir misin ses filan oluyor mu uzun günlük uzun süre kullanımda makineyti filan dinlendirmek gerekli mi
Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en ucuz seçenek bu. Dipnot: Elektrik fazla yakacaktır diğer klimalara göre, çok çalışırsa.
mobil klima ile duvara monteli klimanın farkı ne
Mobilde dışarda ekstra ünite olmadığı için daha kompakt verimi daha düşük borusunu dışarı atıyorsunuz pencereden kurulum gerektirmiyor. Mantık olarak benzer mantıkta çalışırlar tek fark bu ve tabii ki duvar tipi klima kadar soğutma beklemeyin minik alanları en azından klima olsun diye idare eder

1786433545731.webp
Normal de cumartesi
1786433589026.webp
günü kargoya verilecekti sonra pazartesi günü kargoya verilecekti, sonrasında bugün halen kargoya verilmedi artık bu işin boyutu değişti için biraz sert yaptım, böyle bir cevap aldım umarım en kısa süre de verir kargoya ben de bu ürünü bu fiyata aldım arkadaşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en ucuz seçenek bu. Dipnot: Elektrik fazla yakacaktır diğer klimalara göre, çok çalışırsa.

Mobilde dışarda ekstra ünite olmadığı için daha kompakt verimi daha düşük borusunu dışarı atıyorsunuz pencereden kurulum gerektirmiyor. Mantık olarak benzer mantıkta çalışırlar tek fark bu ve tabii ki duvar tipi klima kadar soğutma beklemeyin minik alanları en azından klima olsun diye idare eder
Direk size vurmasını sağlarsanız %100 olarak klima etkisi alırsınız sadece çok yakın durdurup kendinize vurdurtursanız, yoksa dediğiniz gibi 12-13m2 oda için yeterli olacaktır.

bide kendisi çalışırken ısınıcak o ısıda odanım içinde olucak , cami klimaları ne kadar oluyo

klima bu btu değeri olmaz soğutucularda onlar sulu oluyor klima özelliğine göre çok uygun fiyatı. Duvardakiler ile aynı çalışır ama verimi düşük çünkü boruyla dışarı atman gerekiyor pencereden kit de çıkıyormuş içinden yanlışım yoksa.
eyvlh

çok verimsiz , camı delip camdan dışarı boru/hortum çıkışı vermek zorundasınız. kiracıysanız çok zor ve çok büyük performans beklemeyin. tcl markasının 12.000 olan modeli var ve mecburen cam arasından boru çıkarıyoruz ve içeriye devamlı sıcak hava doluyor.

çok verimsiz , camı delip camdan dışarı boru/hortum çıkışı vermek zorundasınız. kiracıysanız çok zor ve çok büyük performans beklemeyin. tcl markasının 12.000 olan modeli var ve mecburen cam arasından boru çıkarıyoruz ve içeriye devamlı sıcak hava doluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,198
Üyeler
201,139
Son üye
cakir61

Geri