- Reaksiyon skoru
- 143
Piyasadaki kasalara göre uygun değil mi amaHdd yeri yok, kontrolcü yok, baktıkça gözümde çirkinleşmeye başladı bi de büyük bir kasa. İade ettim.
Piyasadaki kasalara göre uygun değil mi amaHdd yeri yok, kontrolcü yok, baktıkça gözümde çirkinleşmeye başladı bi de büyük bir kasa. İade ettim.
m-atx takılır mı?güzel fiyat alınır ATX anakart da takılır buna
m-atx takılır mı?
hemen yapıştırın, bu fırsat kaçmaz yegenim. Hayırlı günler.
Sanırım kod geçerli değil hocam :'(HEPSİNDE100 kodu ile 700 TL'ye 100 TL indirim kuponu da uygulayın ekstra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tabi ATX oluyorsa hepsi olur
atx takılır diyoz ya yegenim m-atx de takılır tabi. Hayırlı günler.m-atx takılır mı?
Bu kasa acaba RGB mi ARGB mi? birde üst tarafa 280 lik sıvı soğutucu olur mu acaba?
Sanırım kod geçerli değil hocam :'(
Piyasadaki kasalara göre uygun değil mi ama
Sacı çok dandikmiş vida sıkarken yalama oluyormuş. O ayrı satılan fanların fiyatı şişirme. Ucuz kasaların içinde gelen fanlar da ayrı satılanlardan çok daha dandik oluyor. indirimli hali ederine yakın satılıyor bence. Ucuz Çinli kasa bu değil mi zaten. Hepsi Çin malı. Ayrıca corsair mi kaldı hocam.Bizim millette 1.899 tl ye içinden petrol çıksın falan bekliyor herhalde. Zaten dışar da corsairin 3 lü fanı 1.700 Tl ??? Daha ne olacak ucuz çin malı kasalara bu parayı vereceğinize 1.8/2 k yı bu corsair çok daha mantıklı bu paraya 3 fanla geliyor.
bu fiyata yenur ben en son bunun konusunu açtığımda geçen seneydi sanırım hatta 1.5 sene olmuştur. fiyatı aynıydı o zaman da. sıvı soğutucu konusunda biraz dikkat etmek lazım radyatörler sığmıyor veya ucu ucuna sığıyor bir de yeni fan almaya kalkarsanız sadece corsair almak zorundasınız bunun rgb kontrolcüsüne sadece corsair fanlar takılıyorAlınır mı?
@ahmttunc