Gigabyte B850m Force 5 Bine Alınır mı?

Reaksiyon skoru
141
5000 e ikinci elden nasıl alınır mi? B850m force meşhur o.c anakarti wifisiz model. Pg ile sıfır ayarında pinlerde sıkıntı yok. 1.5 seneden fazla garantisi var

Kesinlikle alınız. Gerçek 4 faz,hibrid ile 8 faz gösterilen ,en alt seviye performanslı ,ayrık mosfetli,Asus Prime B850M-K gibi bi kart bile ,5950 Tl..

Bu anakrt, gerçek 8 faz. Hibrid falan yok. Orta/üst seviye 55 Amper DRMos mosfetlere sahip.Şu an baktım ,en ucuz. 7760 TL.

Zaten sıfır alsanız bile ,garantisi 2 sene. Bu da 1,5 seneden fazla ise ,sıfır sayılır.

5000 e ikinci elden nasıl alınır mi? B850m force meşhur o.c anakarti wifisiz model. Pg ile sıfır ayarında pinlerde sıkıntı yok. 1.5 seneden fazla garantisi var
Temiz mi diye bak dikkat et ram slotlarında pcıe slotunda m2ssd yuvalarında işlemci soketindeki pinlerde sorun varsa alma onun dışında 5000 tl ye cillop gibi kart. Ben rengini sevmediğim için almamıştım.

bence alınır ben yeni sipariş ettim sadece benim için kötü yanı wifi yok yani kablosuz çalışmıyor ama ona da kart veya usb alıp wiwi şeklinde kullanırsın bence temizse kaçırma ben risk almayıp 0 aldım

Aldım pg ile aldım zaten kontrol sağlayıp duruma gore onaylarim onden pinlerin resmini attı arkadaş sorun yoktu. Bu gelince buna uygun bı wifi adaptör veya kart lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence alınır ben yeni sipariş ettim sadece benim için kötü yanı wifi yok yani kablosuz çalışmıyor ama ona da kart veya usb alıp wiwi şeklinde kullanırsın bence temizse kaçırma ben risk almayıp 0 aldım
Benimkinde de wifi yok kart veya usp ne kullanıyorsunuz?

İnt. hızınız ne. Düşükse,ilerde arttırmayı düşünüyormusunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modeminiz wifi 5 mi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,334
Üyeler
201,179
Son üye
p3xio

Geri