Evden Bahçeye Wifi Menzil Genişleti

sekoli123

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşlar, evdeki İnterneti menzil genişletici ile bahçeye getirmek istiyorum. 15-20 metre civarı kablo ile getirip orada genişletici kullanacağım. Yaklaşık 10_15 metre mesafeden wifi ın çekmesi gerekiyor.

Hangi model uygundur? Minimum ve fp modeller önerebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, evdeki İnterneti menzil genişletici ile bahçeye getirmek istiyorum. 15-20 metre civarı kablo ile getirip orada genişletici kullanacağım. Yaklaşık 10_15 metre mesafeden wifi ın çekmesi gerekiyor.

Tenda a23 kullanıyorum modem arasında 8mt 2 duvar bir döşeme var arada 60dbm sinyal şiddetinde alıyor deneyimlerime göre iyi çalışıyor eğer engelde yoksa Tenda a23 öneririm.

çak geç ethernet girişi de var tam senlik
Tam bende bunu önerecektim ama bir eksisi var ethernet girişi 100mbit destekli o nedenle me50g geçtim me30 dan 50g tavsiye edebilirim 100mbit yeterliyse me30 da olur gayet memnundum

Dış mekan routeri kullanabilirsin çekimleri de çok iyi oluyor dışarı koyarsan yağmura falan da dayanıklı oluyor çoğu.

Son düzenleme:
Tam bende bunu önerecektim ama bir eksisi var ethernet girişi 100mbit destekli o nedenle me50g geçtim me30 dan 50g tavsiye edebilirim 100mbit yeterliyse me30 da olur gayet memnundum
1200 megabit hız sunup ethernet girişinin 100 megabit olmadı çok saçmaymış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dış mekan routeri kullanabilirsin çekimleri de çok iyi oluyor dışarı koyarsan yağmura falan da dayanıklı oluyor çoğu.
Bir tane önerebilir misin dostum?

Çözüm bulabilen yok sanırım..

Geri