60-70k Bütçe En F/P bilgisayar

Reaksiyon skoru
0
bütçem şuanlık 60-70k indirim kovalayıp parça parça almak istiyorum ama pek vaktim olmuyor sınava çalışıyorum oynadığım oyunlar en çok ets2 full ultrada ve 2-3 tane görsel mod kaliteyi arttırmak için valorant gibi bir kaç fps oyunu ama çok oynamıyorum onları daha çok simulator oyunları ve birkaç hikayeli oyunlar detroit gibi nasıl almalıyım sizce 2. mi alayım yoksa parça parça arada bir denk gelirsemi alayım yada parçalar ne olmalı bu konu hakkındada çok bilgim yok

İndirim kovalamanı tavsiye ederim ama çok zamanın olmuyormuş istersen biraz bekleyebilirsin önümüzde ki ay indirimler gelebilir.
O yüzden biraz beklemeni tavsiye ederim.

bütçem şuanlık 60-70k indirim kovalayıp parça parça almak istiyorum ama pek vaktim olmuyor sınava çalışıyorum oynadığım oyunlar en çok ets2 full ultrada ve 2-3 tane görsel mod kaliteyi arttırmak için valorant gibi bir kaç fps oyunu ama çok oynamıyorum onları daha çok simulator oyunları ve birkaç hikayeli oyunlar detroit gibi nasıl almalıyım sizce 2. mi alayım yoksa parça parça arada bir denk gelirsemi alayım yada parçalar ne olmalı bu konu hakkındada çok bilgim yok
Geçen hafta teknosadan 72k ya 5070 7800x3d 32gb ram 1tb ssd 240mm sıvı sogutmalı sistem aldım ama tek sorun anakartın msi pro a620m b olması fakat onunla iadare ediyorum

teşekkürler dediğibiz gibi okul açılışı indirimlerini beklicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,380
Üyeler
201,194
Son üye
feanor99

Geri