Yardım 9060xt ile Bazı Oyunlarda Sorun Yaşıyorum.

Evet maalesef @ahmttunc ile paylaştım format tek çare dediydi
hocam sorun başka birşeyde olabilir aslında afterburner açtım bakıyordum cyberpunk girdim ama arada bir drop yiyorum ve fps olması gerekenden düşük. işlemci kullanımı %98 falan ekran kartı kullanımı %70 lerde geziniyor 50-70 watt falan çekiyor normalde değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorun başka birşeyde olabilir aslında afterburner açtım bakıyordum cyberpunk girdim ama arada bir drop yiyorum ve fps olması gerekenden düşük. işlemci kullanımı %98 falan ekran kartı kullanımı %70 lerde geziniyor 50-70 watt falan çekiyor normalde değil
1786470925857.webp

Sıfırdan bir sistem kurma zamanı gelmiş bir format atarak deneme yanılmayla çözülür sorun kanaatindeyim.. Kolay gelsin.

Temiz bir kurulum yap sonra bakalım.

Bios güncel mi?

Temiz bir kurulum yap sonra bakalım.

Bios güncel mi?
bios güncel değil

bios güncel değil
yani bundan kaynaklımı fikrim yokta fps konusundada birşeyler ters gibi fsr performe modunda rt ultra ile 60 fps oynayabilmem gerekiyor ama 45lerde geziniyorum işlemci farkı baktığımda en fazla 5-6 oluyordu

Bios güncelle kardeş once

Geçen biri de reset donma yaşıyordu bios güncelledi duzeldi

Bios güncelle kardeş once

Geçen biri de reset donma yaşıyordu bios güncelledi duzeldi
yarın sakin kafayla halledeyim hocam bide usb bulmam lazım

Bu kadar yüksek işlemci kullanımı çok garip geldi bana.

Alıntıyı görüntüle
Darboğaz mı ?

Hocam cyberpunk giriyor şuan hicbirsey degistirmedim durduk yere duzeldi çoğu şey hogwartsi denemedim tekrar ama olan darboğaz normal gibi duruyor. Yuzde 50 kullanım falan görüyor genelde

Hocam cyberpunk giriyor şuan hicbirsey degistirmedim durduk yere duzeldi çoğu şey hogwartsi denemedim tekrar ama olan darboğaz normal gibi duruyor. Yuzde 50 kullanım falan görüyor genelde
Oyunlarda ilk kez açınca bir iki dakika drop yiyordum ben de ama sonra geçiyordu. Sende bu kadar uzun sürmesi çok garibime geidiyor.

Geri