Mesh sistem öneririm, bende dubleks evdeyim en uzak yerde bile full çekiyor telefonda kablosuz bile 600 mbps download alıyorumMerhaba,
Dubleks evde oturuyorum. Alt kattan wifi çok az çekiyor bazen de bağlantı kopuyor.
Turknet 1000mbit kullanıyorum önerisi olan var mı ne yapabilirim.
Mesh sistem öneririm, bende dubleks evdeyim en uzak yerde bile full çekiyor telefonda kablosuz bile 600 mbps download alıyorum
deco s7 3lü kullanıyorum, tp link decolar gereksiz pahalandığı için daha F/P bir şey alabilirsin bunlar gibi, birbirlerine kablo çekersen çok iyi olur.
![]()
Mercusys Halo H70X AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Sistemi (3'lü Paket)
Mercusys Halo H70X AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Sistemi (3'lü Paket) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ana decoyu, yani 3 tanesinden birini kabloyla modeme bağlamak zorundasın, diğer ikisini de birini üst kata diğerinide alt kattaki uzaktaki odaya koymak mantıklı, diğer ikisine kablosuz olabilir, o 3 decodan da çok uzaklaşmadığımız için her türlü her yerde full çekiyor, onun için en az 3lü almak mantıklı, hangi decoya yakınsan otomatik ona geçiyor, geçim yaparken internetin filan kesilmiyor, benim kullandığım gereksiz pahalanmış onun için önermedim, mercusys çok mantıklı duruyor ama onu kullanmadım bilmiyorum.Cihazlar arası ne kadar fazla pay bırakmalıyız? Kablo olmadan bağlantı yapamaz mıyız ki.
Kullandığınız model bu mudur. Sipariş geçeceğim de.
Ana decoyu, yani 3 tanesinden birini kabloyla modeme bağlamak zorundasın, diğer ikisini de birini üst kata diğerinide alt kattaki uzaktaki odaya koymak mantıklı, diğer ikisine kablosuz olabilir, o 3 decodan da çok uzaklaşmadığımız için her türlü her yerde full çekiyor, onun için en az 3lü almak mantıklı, hangi decoya yakınsan otomatik ona geçiyor, geçim yaparken internetin filan kesilmiyor, benim kullandığım gereksiz pahalanmış onun için önermedim, mercusys çok mantıklı duruyor ama onu kullanmadım bilmiyorum.
benim kullandığım bu;