Busstier Alüminyum Beyzbol Sopası 349 TL (Son 90 Günün En Düşük Fiyatı)

Böyle bir şey de varmış bunları öğrensek iyi havlı oluruz hee canımın gece gece beyzbol çekeceği aklımın ucundan gećmezdi inanamıuorum buna
Osurada odada denerken monitore glen beyzbol sopasi

Sopayı alınca olacagini dusundugum

Son düzenleme:
Sağol evimin garajının önünde mustangime zarar vermeden oğlum jack ile oynayacağım geçen bahçivanın kafasını yarmıştı ćok kızmıştım özür olarak ona alayım (dikkat konudaki kisiler hayal urunudur ve gercegi yansitmamaktadır
hayal ürünü olduğunu söylemişsin ben sana inanıyorum :

Trafikte karşı tarafa hediye etmek icin bagajdan hızlıca beyzbol sopası mı aldın? Polisler sana inanmayabilir ben sana inanıyorum

Böyle bir şey de varmış bunları öğrensek iyi havlı oluruz hee canımın gece gece beyzbol çekeceği aklımın ucundan gećmezdi inanamıuorum buna
Osurada odada denerken monitore glen beyzbol sopasi

Sopayı alınca olacagini dusundugum
Şu çevirme olayı süper ya

Aldım bu arada inş gri geliyodur renkle ilgili bi bilgi goremedim sitede

Etrafına ondan sarmak mantıklı mı acaba
Amacın zombi öldürmekse hayır. Kafaya takılı kalabilir saçlara dolanabilir. Vurduktan sonra geri çekmesi çok zor. Dying Light zombileri hariç tüm zombilere hazırlıklıyım. Lanet olası eceller.

Amacın zombi öldürmekse hayır. Kafaya takılı kalabilir saçlara dolanabilir. Vurduktan sonra geri çekmesi çok zor. Dying Light zombileri hariç tüm zombilere hazırlıklıyım. Lanet olası eceller.
Evrim geçirmeyen zombiler olduğu sürece sorun yok. Eceli de bir şekilde avlarız. Zombilerde kullanmalık tam alacaktım 1 tane stok bitmiş sanırım.

Evrim geçirmeyen zombiler olduğu sürece sorun yok. Eceli de bir şekilde avlarız. Zombilerde kullanmalık tam alacaktım 1 tane stok bitmiş sanırım.
Amacın zombi öldürmekse en mantıklı şey pala. Özellikle böyle bir şey kullanabileceğin en iyisi. Kısa baltalarda iş görür.
1786491620069.webp

Amacın zombi öldürmekse en mantıklı şey pala. Özellikle böyle bir şey kullanabileceğin en iyisi. Kısa baltalarda iş görür. Alıntıyı görüntüle
Mızrak iş görmez mi hocam? Tercihim mızrak olurdu zombiler için. Her türlü ikisi de beyzbol sopasından daha mantıklı zombilerde kullanmak için.

Geri