Öneri Bütçem 10k Bu Monitörü Buldum Alınır mı? 2k İps Olmasını İstiyorum.

asus yerine philips tercih et hocam sorundan kaynaklı değil sadece biraz daha iyi genel olarak

asus yerine philips tercih et hocam sorundan kaynaklı değil sadece biraz daha iyi genel olarak
özelliklerine baktım pivot durumu önemli değil stand var philips 8bit+frc veriyor asus 10 biti direkt veriyor kontrast değeri daha yüksek hz de o kadar önemli değil benim için yani kağıt üstünde asus daha iyi gibi

özelliklerine baktım pivot durumu önemli değil stand var philips 8bit+frc veriyor asus 10 biti direkt veriyor kontrast değeri daha yüksek hz de o kadar önemli değil benim için yani kağıt üstünde asus daha iyi gibi
tam denk hocam stand varsa

2. monitorun ilk yorumu olu pixel geldi ve iade Kabul etmiyorlar olunca biraz cekindim
Onun disinda attiginiz monitorlerin cerceveleri daha ince gibi hosuma gitti.
Monitor kolu kullanacagim icin kendi ayagi hic onemli degil.
Amazon linking attigiminin saticisi Amazon oldugu icin ek guven veriyor iade konusunda.
3. Ile eve gidince benim sectigimi karsilastiririm. Tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ula arkadas o kadar yazdim normal gorukuyordu simdi 3 nokta olarak kaldi.

Son düzenleme:
2. monitorun ilk yorumu olu pixel geldi ve iade Kabul etmiyorlar olunca biraz cekindim
Onun disinda attiginiz monitorlerin cerceveleri daha ince gibi hosuma gitti.
Monitor kolu kullanacagim icin kendi ayagi hic onemli degil.
Amazon linking attigiminin saticisi Amazon oldugu icin ek guven veriyor iade konusunda.
3. Ile eve gidince benim sectigimi karsilastiririm. Tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ula arkadas o kadar yazdim normal gorukuyordu simdi 3 nokta olarak kaldi.
eger problem.yasamak istemiyorsaniz monitoru kesinlikle.amazondan aliniz iade.konusunda kafaniz rahat.olur

Geri