Dpi ve sens ayarlarınızı bilmemekle beraber.Mouse olarak atk a9 air+ almayı düşünüyorum genel olarak cs ve pubg oynuyorum 1500-2000 tl arası hangi mousepadi önerirsiniz.
Dpi ve sens ayarlarınızı bilmemekle beraber.
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hem hız hem de kontrol odaklı. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Bunu alan ben dahil birçok arkadaşım da çok memnun kaldık. A9 Air+ ile de çok uyumlu olur hocam.
Hocam 800 dpi 1.25 sens kullanıyorum bu modelin hangi yüzeyini tavsiye ediyorsunuz.Dpi ve sens ayarlarınızı bilmemekle beraber.
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hem hız hem de kontrol odaklı. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Bunu alan ben dahil birçok arkadaşım da çok memnun kaldık. A9 Air+ ile de çok uyumlu olur hocam.
Kral onun sensin ve dpi ın ile alakası yokki tamamen senin kullanım alanına ve tercihine göre değişir. Buna kendin karar vermelisinHocam 800 dpi 1.25 sens kullanıyorum bu modelin hangi yüzeyini tavsiye ediyorsunuz.
Attığım modeli al o zaman hocamHocam 800 dpi 1.25 sens kullanıyorum bu modelin hangi yüzeyini tavsiye ediyorsunuz.
Nasıl alakası yok hocam? Yüksek sens ve DPI ile oynayan birinin kontrollü bir mousepad kullanması daha iyi olur. Eğer düşük DPI ve sens ile oynuyorsanız, hızlı bir mousepad tercih etmeniz performansınız açısından çok daha iyi olur.Kral onun sensin ve dpi ın ile alakası yokki tamamen senin kullanım alanına ve tercihine göre değişir. Buna kendin karar vermelisin
Tamamen tercih meselesi attığın mousepad in storm yani en hızlı olan yüzeyini 2 arkadaş aldık ben 800 dpi 0.3 sens oynuyorum arkadaşım 1600 dpi 0.9 sens oynuyor. Tamamen tercih ve alışkanlık meselesi. Ama dediğinde de haklılık payı yok değil. Ama her şekilde sonuç tercihe kalıyorAttığım modeli al o zaman hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl alakası yok hocam? Yüksek sens ve DPI ile oynayan birinin kontrollü bir mousepad kullanması daha iyi olur. Eğer düşük DPI ve sens ile oynuyorsanız, hızlı bir mousepad tercih etmeniz performansınız açısından çok daha iyi olur.