Kaliteli Mousepad Tavsiyesi

KTsYu

80+
Reaksiyon skoru
2
Mouse olarak atk a9 air+ almayı düşünüyorum genel olarak cs ve pubg oynuyorum 1500-2000 tl arası hangi mousepadi önerirsiniz.

Mouse olarak atk a9 air+ almayı düşünüyorum genel olarak cs ve pubg oynuyorum 1500-2000 tl arası hangi mousepadi önerirsiniz.
Dpi ve sens ayarlarınızı bilmemekle beraber.

Hem hız hem de kontrol odaklı. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Bunu alan ben dahil birçok arkadaşım da çok memnun kaldık. A9 Air+ ile de çok uyumlu olur hocam.

Hem hız hem de kontrol odaklı. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Bunu alan ben dahil birçok arkadaşım da çok memnun kaldık. A9 Air+ ile de çok uyumlu olur hocam.

Hocam 800 dpi 1.25 sens kullanıyorum bu modelin hangi yüzeyini tavsiye ediyorsunuz.

spirit of aim pro hybrid al proyla normal versiyonu farkı boyutları sadece incehesaptan alırsan kargo parası ödemezsin aklında bulunsun aynı fiyatsa oradan al

Hocam 800 dpi 1.25 sens kullanıyorum bu modelin hangi yüzeyini tavsiye ediyorsunuz.
Attığım modeli al o zaman hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral onun sensin ve dpi ın ile alakası yokki tamamen senin kullanım alanına ve tercihine göre değişir. Buna kendin karar vermelisin
Nasıl alakası yok hocam? Yüksek sens ve DPI ile oynayan birinin kontrollü bir mousepad kullanması daha iyi olur. Eğer düşük DPI ve sens ile oynuyorsanız, hızlı bir mousepad tercih etmeniz performansınız açısından çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
Attığım modeli al o zaman hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl alakası yok hocam? Yüksek sens ve DPI ile oynayan birinin kontrollü bir mousepad kullanması daha iyi olur. Eğer düşük DPI ve sens ile oynuyorsanız, hızlı bir mousepad tercih etmeniz performansınız açısından çok daha iyi olur.
Tamamen tercih meselesi attığın mousepad in storm yani en hızlı olan yüzeyini 2 arkadaş aldık ben 800 dpi 0.3 sens oynuyorum arkadaşım 1600 dpi 0.9 sens oynuyor. Tamamen tercih ve alışkanlık meselesi. Ama dediğinde de haklılık payı yok değil. Ama her şekilde sonuç tercihe kalıyor

Geri