Öneri Sapphire RX 9070 XT Pulse İkinci El Satış Fiyatı Ne Olmalı?

EmirhanBayramFK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,025
4 Aylık ürün.
Garantili, kutu fatura ve aparatlar eksiksiksiz.

Sıfır piyasası stoksuzluktan ve ram kıtlığından 44K ya kadar çıktı. Kaç'a satılmalı sizce ? Hali hazırda aktif ilanım bulunuyor. Ancak 25'lere 28'lere gelen teklifler bence mantıklı gelmiyor. Sizce ?

31.5 Tatlı Olabilir
Bide alıcı kesinlikle Çıkar

İnsanların koyduğu fiyatlardan Ve senin ekran kartının Modeli ve fiyatından dolayı

Hocam dün 32 ye 02.2026 faturalı pure aldım eksiksiz sıfır kondisyonda. Biraz şuan millet ne kaptirirsa fiyatı yazıyor 35 üstü falan gideceğini zannetmiyorum şuan için. Sıfırinin o fiyatta olduğuna aldanmayin

31.5 Tatlı Olabilir
Bide alıcı kesinlikle Çıkar

İnsanların koyduğu fiyatlardan Ve senin ekran kartının Modeli ve fiyatından dolayı
Benim düşüncemde bu aralıkta. Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dün 32 ye 02.2026 faturalı pure aldım eksiksiz sıfır kondisyonda. Biraz şuan millet ne kaptirirsa fiyatı yazıyor 35 üstü falan gideceğini zannetmiyorum şuan için. Sıfırinin o fiyatta olduğuna aldanmayin
Hayırlı olsun hocam. Dediğiniz gibi sıfır fiyatı gereksiz şişirildi haklısınız. Teşekkürler.

Benim düşüncemde bu aralıkta. Teşekkür ederim hocam.
Rica Ederim

Ama 25-27k Arası Fiyat Vermek Harbiden artık görgüsüzlüktür Ölücülüktür
Cevap vermene bile değmez İyi günler... yaz geç

Benim düşüncemce Min 30k Verilmeli Ekran kartının Gerçekten durumu iyi ise
Ama söyleyeyim 30k bile iyimser fiyat 31.5-32 İyi fiyat

4 Aylık ürün.
Garantili, kutu fatura ve aparatlar eksiksiksiz.

Sıfır piyasası stoksuzluktan ve ram kıtlığından 44K ya kadar çıktı. Kaç'a satılmalı sizce ? Hali hazırda aktif ilanım bulunuyor. Ancak 25'lere 28'lere gelen teklifler bence mantıklı gelmiyor. Sizce ?
Piyasası olması gereken ve olan farklı hakkı 25-26k şuan ama millet @ptal olduğundan 35e koyan çok 1 yıllık kartı
Sen 31e falan koy min 29a bırak

Rica Ederim

Ama 25-27k Arası Fiyat Vermek Harbiden artık görgüsüzlüktür Ölücülüktür
Cevap vermene bile değmez İyi günler... yaz geç

Benim düşüncemce Min 30k Verilmeli Ekran kartının Gerçekten durumu iyi ise
Ama söyleyeyim 30k bile iyimser fiyat 31.5-32 İyi fiyat
Evet min 30 gerçekten kullanıcıya ihtiyaci olana
O zaman şuanki ilanımın fiyatını daha fazla revize etmeden dediğiniz ortalama fiyatlara vereyim gelen teklife. Tamamdır.

Piyasası olması gereken ve olan farklı hakkı 25-26k şuan ama millet @ptal olduğundan 35e koyan çok 1 yıllık kartı
Garip olanda ilanlar kapanıyor satılıyor anladığım kadarıyla o rakamlara. Alıcısıda var o fiyatlara herhalde :D

O zaman şuanki ilanımın fiyatını daha fazla revize etmeden dediğiniz ortalama fiyatlara vereyim gelen teklife. Tamamdır.

Garip olanda ilanlar kapanıyor satılıyor anladığım kadarıyla o rakamlara. Alıcısıda var o fiyatlara herhalde :D
32.5 Koy Min 31 E filan inersin

İnsanlar Zaten öbür ilanlardan Dolayı Senin kartına Atlayacak 31 e her türlü okeyleyecekler

4 Aylık Temiz Kartla 1.5 Sene anası ağlamış Kartları Aynı Sınıfa koyabilirmisin sen ?

Farkındaysan adamın kartı 44k Şuanda Yarı fiyatına satmış olacak 25 E verecekse ?

Oda min 44 ha N11 de yani

Geri