140 Mm A-Rgb Fan Önerisi

malignr

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar Havn HS420 kasam için (aklımda arctic p14 pro var) hem performans hem ses seviyesi hem de görsellik olarak a-rgb 140mm reverse fan tavsiyesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Havn HS420 kasam için (aklımda arctic p14 pro var) hem performans hem ses seviyesi hem de görsellik olarak a-rgb 140mm reverse fan tavsiyesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi fana karar verdiniz? Ben de aynı kasadan aldım ama fanda kararsız kaldım

Kasadan memnun musun ? Bayağı güzel duruyor. Ben de sistem toplarken Havn’i farkettim. Bf360 flow alacaktım ama bi tık pahalıydı Nzxt H7 flow 2024 indirime girince tercihimi ondan yana kullanmıştım.

Kasadan memnun musun ? Bayağı güzel duruyor. Ben de sistem toplarken Havn’i farkettim. Bf360 flow alacaktım ama bi tık pahalıydı Nzxt H7 flow 2024 indirime girince tercihimi ondan yana kullanmıştım
bence alınabilecek akvaryum kasalar arasında en iyi 3 te yer alır bana göre 1. sırada o ayrı her şeyiyle mükemmel bir kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da görseli

Ekler

• 87580.webp
    87580.webp
    1.3 MB · Hit: 6
Valla çok şık duruyor, çok beğendim :)Normalde hacim açısından akvaryum kasa tercih etmiyorum ama gerçekten sizinkisi fikrimi değiştirdi görsel olarak. Güle güle kullan. Sistemin nasıl peki ? Bir de diğer fanları ne tercih ettin ?

Valla çok şık duruyor, çok beğendim :)Normalde hacim açısından akvaryum kasa tercih etmiyorum ama gerçekten sizinkisi fikrimi değiştirdi görsel olarak. Güle güle kullan. Sistemin nasıl peki ? Bir de diğer fanları ne tercih ettin ?
Bende akvaryum sevmiyordum ama bu kasaya aşık oldum resmen. Şuan mevcut olan tüm fanlar arctic p14 pro sıvı soğutmamda arctic. Sistemime gelecek olursak kısaca özetlemem gerekirse işlemci 7900x3d ve ekran kartı 5070ti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri