İkinci El Ekran Kartlarında Markalar Garanti Veriyor Mu?

Reaksiyon skoru
33
İkinci el MSI veya ASUS marka ekran kartı alsam markalar herhangi bir sorunda garanti desteği veriyor mu?

Garantisi Duruyorsa Aldığın kartın Verir tabi

Ama Aldığın kişi ile İletişime geçmen gerekebilir bazı durumlarda

Garantisi Duruyorsa Aldığın kartın Verir tabi

Ama Aldığın kişi ile İletişime geçmen gerekebilir bazı durumlarda
Teşekkürler. Bu arada bende Gaming Trio 5080 düşünüyorum karttan mutlu musunuz acaba?

Teşekkürler. Bu arada bende Gaming Trio 5080 düşünüyorum karttan mutlu musunuz acaba?
Kart iyide gaming trio yu ben ucuzken almıştım İndirimli Diye
Yoksa almazdım

2nci Elden gaming trio yu Ne kadar alacaksın

Bence değmez İnn03d Zotac falan al ara ara 66-68k ya filan düşüyor zotac ın 0 ı

Çünkü Gaming trio adı altında ekstra para ödeyeceğin malum

Kart iyide gaming trio yu ben ucuzken almıştım İndirimli Diye
Yoksa almazdım

2nci Elden gaming trio yu Ne kadar alacaksın

Bence değmez İnn03d Zotac falan al ara ara 66-68k ya filan düşüyor zotac ın 0 ı

Çünkü Gaming trio adı altında ekstra para ödeyeceğin malum
İkinci el olarak bulunduğum ilçede TUF Gaming 5080 var o aklıma yattı biraz fakat Gaming tiro bulamadım ikinci elde eğer gaming tiro alacak olursam sıfır alacağım muhtemelen eğer 85 bin civarına bulabilirsem alacağım

İkinci el olarak bulunduğum ilçede TUF Gaming 5080 var o aklıma yattı biraz fakat Gaming tiro bulamadım ikinci elde eğer gaming tiro alacak olursam sıfır alacağım muhtemelen eğer 85 bin civarına bulabilirsem alacağım
Gerçekten Hayatının En boş parasını Harcıyacaksın

Bu 2 ekran kartı arasında Bir fark Yok dostum farkındaysan aralarında Dağ kadar Fiyat Farkı var
Gaming trio Daha kaliteli Malzeme Daha iyi soğutuyor aralarında belki 10-15 Derece fark vardır
Aralarındaki fark soğutma farkı performans sağlamıyor

Ama değmez..

git 30k kaarla işlemci ram ne varsa yükselt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide Şu modeli alırsam Ekran kartım yanar Gibi düşünmde İnno3d Zotac Palit Kaç yıllık Şirketler
Hiçbirinde böyle bir problem olmaz İhtimal Vermiyorum

Psun kötüyse tüm sistemin yanar zaten

Gerçekten Hayatının En boş parasını Harcıyacaksın

Bu 2 ekran kartı arasında Bir fark Yok dostum farkındaysan aralarında Dağ kadar Fiyat Farkı var
Gaming trio Daha kaliteli Malzeme Daha iyi soğutuyor aralarında belki 10-15 Derece fark vardır
Aralarındaki fark soğutma farkı performans sağlamıyor

Ama değmez..

git 30k kaarla işlemci ram ne varsa yükselt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide Şu modeli alırsam Ekran kartım yanar Gibi düşünmde İnno3d Zotac Palit Kaç yıllık Şirketler
Hiçbirinde böyle bir problem olmaz İhtimal Vermiyorum

Psun kötüyse tüm sistemin yanar zaten
10-15 derecede fazlaymış. Ya sonuçta ben F/P sistem dizmiyorum ASUS ve MSI ağırlıklı sessiz çalışan, iyi soğutan bir ekran kartı almayı düşünüyorum dediğim gibi eğer indirimde 80-85 bin civarına sıfır bulabilirsem seçimim gaming trio'dan yana olur

10-15 derecede fazlaymış. Ya sonuçta ben F/P sistem dizmiyorum ASUS ve MSI ağırlıklı sessiz çalışan, iyi soğutan bir ekran kartı almayı düşünüyorum dediğim gibi eğer indirimde 80-85 bin civarına sıfır bulabilirsem seçimim gaming trio'dan yana olur
Para Bolsa Al Ne diyim Hocam Ama gereksiz yatırım 15 Derecede İyimser yani 10-12 Derece fark Anca vardır ve 10 Derece için 30k ödemeye razısın ne diyeyim

Para basıyosan Bunu al iyi fiyat
Asus Rog Neyse bu modelde o

İkinci el Noctua 5080 de kovalayabilirsin sessizlik lazımsa.

Para Bolsa Al Ne diyim Hocam Ama gereksiz yatırım 15 Derecede İyimser yani 10-12 Derece fark Anca vardır ve 10 Derece için 30k ödemeye razısın ne diyeyim

Para basıyosan Bunu al iyi fiyat
Asus Rog Neyse bu modelde o

Ya para bastığım falan yok tabii ki ama o kadar para vermişken garanti desteğini sessizliğini soğutma performansını vesaire daha çok beğendiğim bir markaya 15-20k fazla verebilirim. Ama yine de belli olmaz tabii ki

Ya para bastığım falan yok tabii ki ama o kadar para vermişken garanti desteğini sessizliğini soğutma performansını vesaire daha çok beğendiğim bir markaya 15-20k fazla verebilirim. Ama yine de belli olmaz tabii ki
Bu nesil kartlarda Coil whine Olur Asus tufdada Var problem söyleyenleri Gördüm Gaming trio dada olabilir görmedim ama yüksek watt çeken her kartda Ses çıkarabilir

Ayrıca büçten iyi ise Ztn Ekran kartını 2nci el alma

Yani madem iyi bütçen Var max bunu Al bundan iyisini bulamazsın Asus rog 5080 neyse buda o
Ama bu 3.5 Slot falan kaplıyo büyük kart

Kasana sığıyormu diye bi bak

Bu nesil kartlarda Coil whine Olur Asus tufdada Var problem söyleyenleri Gördüm Gaming trio dada olabilir görmedim ama yüksek watt çeken her kartda Ses çıkarabilir

Ayrıca büçten iyi ise Ztn Ekran kartını 2nci el alma

Yani madem iyi bütçen Var max bunu Al bundan iyisini bulamazsın Asus rog 5080 neyse buda o
Ama bu 3.5 Slot falan kaplıyo büyük kart

Kasana sığıyormu diye bi bak
Ya zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim yazıyor yazdıklarımın altında ben sizinkini görebiliyorum benimki görünmüyor mu?

Ya zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim yazıyor yazdıklarımın altında ben sizinkini görebiliyorum benimki görünmüyor mu?
Sistemine dikkat etmemiştim ya

Geri