SingleMove
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
İkinci el MSI veya ASUS marka ekran kartı alsam markalar herhangi bir sorunda garanti desteği veriyor mu?
Teşekkürler. Bu arada bende Gaming Trio 5080 düşünüyorum karttan mutlu musunuz acaba?Garantisi Duruyorsa Aldığın kartın Verir tabi
Ama Aldığın kişi ile İletişime geçmen gerekebilir bazı durumlarda
Kart iyide gaming trio yu ben ucuzken almıştım İndirimli DiyeTeşekkürler. Bu arada bende Gaming Trio 5080 düşünüyorum karttan mutlu musunuz acaba?
İkinci el olarak bulunduğum ilçede TUF Gaming 5080 var o aklıma yattı biraz fakat Gaming tiro bulamadım ikinci elde eğer gaming tiro alacak olursam sıfır alacağım muhtemelen eğer 85 bin civarına bulabilirsem alacağımKart iyide gaming trio yu ben ucuzken almıştım İndirimli Diye
Yoksa almazdım
2nci Elden gaming trio yu Ne kadar alacaksın
Bence değmez İnn03d Zotac falan al ara ara 66-68k ya filan düşüyor zotac ın 0 ı
Çünkü Gaming trio adı altında ekstra para ödeyeceğin malum
Gerçekten Hayatının En boş parasını Harcıyacaksınİkinci el olarak bulunduğum ilçede TUF Gaming 5080 var o aklıma yattı biraz fakat Gaming tiro bulamadım ikinci elde eğer gaming tiro alacak olursam sıfır alacağım muhtemelen eğer 85 bin civarına bulabilirsem alacağım
Bide Şu modeli alırsam Ekran kartım yanar Gibi düşünmde İnno3d Zotac Palit Kaç yıllık Şirketlerİkinci el olarak bulunduğum ilçede TUF Gaming 5080 var o aklıma yattı biraz fakat Gaming tiro bulamadım ikinci elde eğer gaming tiro alacak olursam sıfır alacağım muhtemelen eğer 85 bin civarına bulabilirsem alacağım
10-15 derecede fazlaymış. Ya sonuçta ben F/P sistem dizmiyorum ASUS ve MSI ağırlıklı sessiz çalışan, iyi soğutan bir ekran kartı almayı düşünüyorum dediğim gibi eğer indirimde 80-85 bin civarına sıfır bulabilirsem seçimim gaming trio'dan yana olurGerçekten Hayatının En boş parasını Harcıyacaksın
![]()
Inno3D RTX5080 x3 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı
Inno3D RTX5080 x3 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartıwww.gamegaraj.com
![]()
MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC 16GB GDRR7 256bit DX12 DLSS4 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC 16GB GDRR7 256bit DX12 DLSS4 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu 2 ekran kartı arasında Bir fark Yok dostum farkındaysan aralarında Dağ kadar Fiyat Farkı var
Gaming trio Daha kaliteli Malzeme Daha iyi soğutuyor aralarında belki 10-15 Derece fark vardır
Aralarındaki fark soğutma farkı performans sağlamıyor
Ama değmez..
git 30k kaarla işlemci ram ne varsa yükselt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide Şu modeli alırsam Ekran kartım yanar Gibi düşünmde İnno3d Zotac Palit Kaç yıllık Şirketler
Hiçbirinde böyle bir problem olmaz İhtimal Vermiyorum
Psun kötüyse tüm sistemin yanar zaten
Para Bolsa Al Ne diyim Hocam Ama gereksiz yatırım 15 Derecede İyimser yani 10-12 Derece fark Anca vardır ve 10 Derece için 30k ödemeye razısın ne diyeyim10-15 derecede fazlaymış. Ya sonuçta ben F/P sistem dizmiyorum ASUS ve MSI ağırlıklı sessiz çalışan, iyi soğutan bir ekran kartı almayı düşünüyorum dediğim gibi eğer indirimde 80-85 bin civarına sıfır bulabilirsem seçimim gaming trio'dan yana olur
Ya para bastığım falan yok tabii ki ama o kadar para vermişken garanti desteğini sessizliğini soğutma performansını vesaire daha çok beğendiğim bir markaya 15-20k fazla verebilirim. Ama yine de belli olmaz tabii kiPara Bolsa Al Ne diyim Hocam Ama gereksiz yatırım 15 Derecede İyimser yani 10-12 Derece fark Anca vardır ve 10 Derece için 30k ödemeye razısın ne diyeyim
Para basıyosan Bunu al iyi fiyat
Asus Rog Neyse bu modelde o
GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16G Ekran Kartı 16 GB GDDR7 256-Bit PCIe 5.0 MAX-Covered Cooling RGB Fusion 3x DisplayPort 1x HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16G Ekran Kartı 16 GB GDDR7 256-Bit PCIe 5.0 MAX-Covered Cooling RGB Fusion 3x DisplayPort 1x HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu nesil kartlarda Coil whine Olur Asus tufdada Var problem söyleyenleri Gördüm Gaming trio dada olabilir görmedim ama yüksek watt çeken her kartda Ses çıkarabilirYa para bastığım falan yok tabii ki ama o kadar para vermişken garanti desteğini sessizliğini soğutma performansını vesaire daha çok beğendiğim bir markaya 15-20k fazla verebilirim. Ama yine de belli olmaz tabii ki
Ya zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim yazıyor yazdıklarımın altında ben sizinkini görebiliyorum benimki görünmüyor mu?Bu nesil kartlarda Coil whine Olur Asus tufdada Var problem söyleyenleri Gördüm Gaming trio dada olabilir görmedim ama yüksek watt çeken her kartda Ses çıkarabilir
Ayrıca büçten iyi ise Ztn Ekran kartını 2nci el alma
GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16G Ekran Kartı 16 GB GDDR7 256-Bit PCIe 5.0 MAX-Covered Cooling RGB Fusion 3x DisplayPort 1x HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16G Ekran Kartı 16 GB GDDR7 256-Bit PCIe 5.0 MAX-Covered Cooling RGB Fusion 3x DisplayPort 1x HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yani madem iyi bütçen Var max bunu Al bundan iyisini bulamazsın Asus rog 5080 neyse buda o
Ama bu 3.5 Slot falan kaplıyo büyük kart
Kasana sığıyormu diye bi bak
Sistemine dikkat etmemiştim yaYa zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim yazıyor yazdıklarımın altında ben sizinkini görebiliyorum benimki görünmüyor mu?