🔥İndirim Xiaomi Robot Vacuum H50 Robot Süpürge 24.499 TL

palermo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
koş1500 kodu ile düşüyor Axess karta peşin fiyatına 9 taksit

1000028312.webp

Philips EP5543/80 5500 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi

koş1500 koduyla 21.174 TL axess karta peşin fiyatına 9 taksit

1000028317.webp

kodun geçerli olduğu tüm küçük ev aletleri ve robot süpürgeler

Bu robotlar akıllandı mı ya? 7-8 sene önce falandı galiba almıştım bir tane, evde ince halı varsa, sağda solda çok fazla yere temas eden öğe varsa aptala bağlıyordu.

Bu robotlar akıllandı mı ya? 7-8 sene önce falandı galiba almıştım bir tane, evde ince halı varsa, sağda solda çok fazla yere temas eden öğe varsa aptala bağlıyordu.
2 sene önce xiaominin bir modelini almıştık aldığımızdan beri evde elle süpürge yapmıyoruz öyle söyleyim hocam dyson süpürgeye 20-30k para verenlere üzülüyorum robot süpürge almak daha mantıklı

2 sene önce xiaominin bir modelini almıştık aldığımızdan beri evde elle süpürge yapmıyoruz öyle söyleyim hocam dyson süpürgeye 20-30k para verenlere üzülüyorum robot süpürge almak daha mantıklı
Kesinlikle katılıyorum

evli değilsin tahminimce eşim beni süpürcek neredeyse

Alınan marka modelle de ilgilidir elbet ve çok klişe ama klişe olması gerçek olmasından kaynaklı: şans işi biraz. Evliyiz küçük çocuğumuz da vardı. Baya büyüdü. 5 senedir falan çok nadir kullanıyoruz süpürgeyi. Akıllı süpürgeyi yaratıcısı bizim kadar verimli kullanmamıştır. Ucuzundan bir tane de şarjlı süpürge aldın mı tertemizce otur evinde.

Roborock S8 kullanıyorum aynı zamanda dyson v15 süpürge de var. Dysonun yaptığı temizliğin yarısını anca yapıyor. Robot süpürgeleri dikey süpürgelerle karşılaştırmak pek mantıklı değil.

bende hem dreame l40 ultra ce var hemde dyson v16 var ikisini bir tutmak mantıklı değil robotlar gündelik süpürme için dysonda dip köşe için yani bende böyle

evli değilsin tahminimce eşim beni süpürcek neredeyse
hocam aile evinde yaşıyorum annem çok memnun yani süpürge yapmıyoruz kendimiz elle her gün robot süpürge belli bir saatte çalışıp tüm evi süpürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende hem dreame l40 ultra ce var hemde dyson v16 var ikisini bir tutmak mantıklı değil robotlar gündelik süpürme için dysonda dip köşe için yani bende böyle
arada bir dip köşe temizlik için bence çok para bayılmaya gerek yok diye düşünüyorum hocam fantom bile işinizi görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Roborock S8 kullanıyorum aynı zamanda dyson v15 süpürge de var. Dysonun yaptığı temizliğin yarısını anca yapıyor. Robot süpürgeleri dikey süpürgelerle karşılaştırmak pek mantıklı değil.
her gün çalıştırdığımız için ev temiz oluyor hocam dikey süpürge aramıyoruz açıkçası

Geri