Çift E-Simli Yd iPhone Kullanan Var mı?

ab dede kısıtlamalar var ve bizide ab yte katıyorlar bazı özellikler bizdede kısıtlı olacak ve bu aşırı saçma biz ab ülkesi değiliz ki
Kısmen öyleyiz. Ankara anlaşmasına göre yarım bir AB ülkesiyiz, ama ben apple'ın türkiyeyi ab ülkesi olarak dahil ettiğini göremedim. kaynak atar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

esim önerisi yapabilecek var mı yunana gidicek valide oradayken kullanabileceği uygun data paketli
pocket esim, kuveytturk varsa ordan kod alsın indirimli kullansın

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
İPhone air kullanıyorum hocam fiziki simli modeli yok.
İnce olsun diye sadece e-sim var.
İlk sim süresi bitti.
İkinci esim seçme yok.
Sadece esim ekle diyor.
Şubeye gidip ekle dersem gene aynı numara için ikincil esim olarak ekler mi sorum bu.
Kullandığın hatta 2. bir e-SIM daha alman gerekiyor diye biliyorum. Sonra telefon sana soruyor hangisini devre dışı bırakmak istersin diye. Halihazırda kullandığın e-SIM'i devre dışı bırakıp diğerine geçmen gerekiyor. Biraz karışık bir mevzu, iyice araştırıp daha sade bir anlatım şekli bulabilirsem anlatmaya çalışayım.

Apple Intelligence, Çin'de yasal onayları aldı.
Baktım, evet gelmiş. Son 2 ayda nedense dediklerimin tam tersi gerçekleşmiş :D Kusura bakmayın, haberlerden geri kalmışım biraz.

esim io

çoğu şubelşerdeki çalışanlar esimden bir haber
Dediğim gibi bende bilmiyorum hocam.TT de enes diye birisi var iphone tamir ediyor onun videolarından duymuştum qr olayını da.

Dediğim gibi bende bilmiyorum hocam.TT de enes diye birisi var iphone tamir ediyor onun videolarından duymuştum qr olayını da.
onu bende gördüm nasıl çalışıyor bilmiyorum siteden qr satrıyor oradan yapıyorlar sanırım

Kullandığın hatta 2. bir e-SIM daha alman gerekiyor diye biliyorum. Sonra telefon sana soruyor hangisini devre dışı bırakmak istersin diye. Halihazırda kullandığın e-SIM'i devre dışı bırakıp diğerine geçmen gerekiyor. Biraz karışık bir mevzu, iyice araştırıp daha sade bir anlatım şekli bulabilirsem anlatmaya çalışayım.
Valla yanlış hatırlamıyorsam, geçici olarak başka bir e-SIM aldıktan sonra gerçekten kullandığım e-SIM'i kısa süreliğine kapatıyorsun. Sonra tekrar gerçek e-SIM'ini tekrar aktifleştirdiğinde teknik olarak 2. e-SIM'in çalışmaya başlıyor olması lazım. Yani sen gerçek e-SIM'ini kapattığında geçici olarak aktifleştirdiğin 1. e-SIM oluyor, sonra sen gerçeği tekrar açtığında 2. e-SIM oluyor. O durumdayken de geçici olarak açtığın e-SIM'i kapatınca öyle kullanmaya devam edebiliyorsun. Dene istersen diyeceğim de şimdi 2. bir e-SIM için para bayılmak lazım. Belki daha mantıklı bir yol vardır.

onu bende gördüm nasıl çalışıyor bilmiyorum siteden qr satrıyor oradan yapıyorlar sanırım
Ya o mobilden de oluyor da onay kodu gidiyor telefona.
Yav zaten sim den sinyal gelse niye esim ekle diyim.
Telefona kod gelmediği için işleme devam edemiyorum.
Telefonu ilk aldığımda fiziki sim de duruyordu eski telefona takıp kodu alıp devam etmiştim işleme.
Ama fiziki simi bulamadım.
Mh yi aradım şubeye git dedi.

Valla yanlış hatırlamıyorsam, geçici olarak başka bir e-SIM aldıktan sonra gerçekten kullandığım e-SIM'i kısa süreliğine kapatıyorsun. Sonra tekrar gerçek e-SIM'ini tekrar aktifleştirdiğinde teknik olarak 2. e-SIM'in çalışmaya başlıyor olması lazım. Dene istersen diyeceğim de şimdi 2. bir e-SIM için para bayılmak lazım. Belki daha mantıklı bir yol vardır.
Bazı yerlerde esim io gibi yerlerden esim ekle
Sonra kendi hattının ismini eklersen telefon ikinci sim olarak görüyor diye yorumlar okudum.
Şuan birincil sim benim numaram duruyor ama hat yok.
İkinciyi eklerken bunların numaraları aynı hatası alırsam mecbur öyle yapacağım.
Bu da iki defa 120₺ e sim ücreti vermem demek :(

Ya o mobilden de oluyor da onay kodu gidiyor telefona.
Yav zaten sim den sinyal gelse niye esim ekle diyim.
Telefona kod gelmediği için işleme devam edemiyorum.
Telefonu ilk aldığımda fiziki sim de duruyordu eski telefona takıp kodu alıp devam etmiştim işleme.
Ama fiziki simi bulamadım.
Mh yi aradım şubeye git dedi.

Bazı yerlerde esim io gibi yerlerden esim ekle
Sonra kendi hattının ismini eklersen telefon ikinci sim olarak görüyor diye yorumlar okudum.
Şuan birincil sim benim numaram duruyor ama hat yok.
İkinciyi eklerken bunların numaraları aynı hatası alırsam mecbur öyle yapacağım.
Bu da iki defa 120₺ e sim ücreti vermem demek :(
Sanırım şu an için en mantıklısı şansını deneyip en garanti yoldan operatörünün şubesine gitmek ve e-SIM'den anlayan birisiyle karşılaşmayı ummak. Ne zaman bir telefoncuya ya da aksesuarcısına gitsem illaki birkaç kişi kendi arasında bu "e-SIM'den e-SIM'e nasıl geçiyoz abi" muhabbetini yapıyor oluyor :D Bir dahaki yurt dışını 1 fiziki 1 sanal almanı şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Bahsettiğim şeyler

Valla yanlış hatırlamıyorsam, geçici olarak başka bir e-SIM aldıktan sonra gerçekten kullandığım e-SIM'i kısa süreliğine kapatıyorsun. Sonra tekrar gerçek e-SIM'ini tekrar aktifleştirdiğinde teknik olarak 2. e-SIM'in çalışmaya başlıyor olması lazım. Yani sen gerçek e-SIM'ini kapattığında geçici olarak aktifleştirdiğin 1. e-SIM oluyor, sonra sen gerçeği tekrar açtığında 2. e-SIM oluyor. O durumdayken de geçici olarak açtığın e-SIM'i kapatınca öyle kullanmaya devam edebiliyorsun. Dene istersen diyeceğim de şimdi 2. bir e-SIM için para bayılmak lazım. Belki daha mantıklı bir yol vardır.
IMG_0574.webp
IMG_0573.webp
IMG_0572.webp

Yine ne arayışındasın hocam :kekw:
Bu arada e simi yurt içinde kullanmayı yasaklamamışlar mıydı yanlış mı hatırlıyorum?
Esim io gibi Tr de dolaşım hizmetleri o.
Millet oradan ucuza dolarla paket alıyor turist gibi takılıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,307
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri