Çift E-Simli Yd iPhone Kullanan Var mı?

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,992
Soru başlıkta dostlar.

Ben kullanmıyorum ama duyduklarıma göre konuşacağım. 1 fiziksel + 1 sanal SIM'in daha rahat olduğunu söyleyen insan sayısı fazla. Bir e-SIM'den diğer e-SIM'e geçiş yaparken zorlananlar, operatörünün arada sırada kısa süreli bloke ettiği oluyormuş.

Ek olarak 1 fiziksel + 1 sanal SIM'e sahip bir iPhone almak daha mantıklı çünkü bunlar çoğunlukla Avrupa pazarına sürülen telefonlar oluyor. Avrupa modellerinde tahmin edebileceğin üzere ne FaceTime konusunda ne de Apple Intellegance ve Siri AI konusunda bir kısıtlama yok, özgürce kullanabilirsin. Ek olarak çift fiziksel olanlar çoğunlukla Çin pazarı oluyor ve onlarda da yapay zeka özellikleri kısıtlı.

Eğer soracağın sorunun cevabı bunlar değilse direkt soruyu sorsan da yardım etmeye çalışırım.

Edit: Çin'e Apple Intellegance gelmiş, AB'ye de Siri AI geç gelecekmiş.

Son düzenleme:
bir arkadaş geçen gürcistana almaya gitmişti galiba

Ben kullanmıyorum ama duyduklarıma göre konuşacağım. 1 fiziksel + 1 sanal SIM'in daha rahat olduğunu söyleyen insan sayısı fazla. Bir e-SIM'den diğer e-SIM'e geçiş yaparken zorlananlar, operatörünün arada sırada kısa süreli bloke ettiği oluyormuş.

Ek olarak 1 fiziksel + 1 sanal SIM'e sahip bir iPhone almak daha mantıklı çünkü bunlar çoğunlukla Avrupa pazarına sürülen telefonlar oluyor. Avrupa modellerinde tahmin edebileceğin üzere ne FaceTime konusunda ne de Apple Intellegance ve Siri AI konusunda bir kısıtlama yok, özgürce kullanabilirsin. Çift fiziksel olanlar çoğunlukla Çin malı oluyor ve onlarda da yapay zeka özellikleri kısıtlı.
İPhone air kullanıyorum hocam fiziki simli modeli yok.
İnce olsun diye sadece e-sim var.
İlk sim süresi bitti.
İkinci esim seçme yok.
Sadece esim ekle diyor.
Şubeye gidip ekle dersem gene aynı numara için ikincil esim olarak ekler mi sorum bu.

ab dede kısıtlamalar var ve bizide ab yte katıyorlar bazı özellikler bizdede kısıtlı olacak ve bu aşırı saçma biz ab ülkesi değiliz ki

Yeni haber olsa gerek. O zaman şöyle güncelleyeyim: Apple Intellegance Çin'de yok ama AB'de var. Siri AI'i geldiğinde öğreniriz ama bu da kesinlikle Çin'e gelmeyecek.
Avrupa Birliği, Apple Intelligence telefonda veri topladığı için pek istemiyor. Aslında böyle olması daha iyi. Telefonda yerel yapay zeka modeli çalıştırıyor sonuçta, sunuculara veri gönderse daha kötü olurdu. Niye böyle yaptılar anlamadım. Biri ele geçirir diye falan mı acaba

Apple Intelligence, Çin'de yasal onayları aldı.

esim önerisi yapabilecek var mı yunana gidicek valide oradayken kullanabileceği uygun data paketli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,350
Üyeler
201,183
Son üye
porxen

Geri