İPhone air kullanıyorum hocam fiziki simli modeli yok.Ben kullanmıyorum ama duyduklarıma göre konuşacağım. 1 fiziksel + 1 sanal SIM'in daha rahat olduğunu söyleyen insan sayısı fazla. Bir e-SIM'den diğer e-SIM'e geçiş yaparken zorlananlar, operatörünün arada sırada kısa süreli bloke ettiği oluyormuş.
Ek olarak 1 fiziksel + 1 sanal SIM'e sahip bir iPhone almak daha mantıklı çünkü bunlar çoğunlukla Avrupa pazarına sürülen telefonlar oluyor. Avrupa modellerinde tahmin edebileceğin üzere ne FaceTime konusunda ne de Apple Intellegance ve Siri AI konusunda bir kısıtlama yok, özgürce kullanabilirsin. Çift fiziksel olanlar çoğunlukla Çin malı oluyor ve onlarda da yapay zeka özellikleri kısıtlı.
soruyu yanlış anlamışım kb.Soru başlıkta dostlar.
emin miyiz hocaApple Intellegance ve Siri AI konusunda bir kısıtlama yok
İPhone air kullanıyorum hocam fiziki simli modeli yok.
İnce olsun diye sadece e-sim var.
İlk sim süresi bitti.
İkinci esim seçme yok.
Sadece esim ekle diyor.
Şubeye gidip ekle dersem gene aynı numara için ikincil esim olarak ekler mi sorum bu.
soruyu yanlış anlamışım kb.
Yeni haber olsa gerek. O zaman şöyle güncelleyeyim: Apple Intellegance Çin'de yok ama AB'de var. Siri AI'i geldiğinde öğreniriz ama bu da kesinlikle Çin'e gelmeyecek.emin miyiz hoca
![]()
DMA nedeniyle, AB’de iOS 27 ve iPadOS 27’de Siri AI’ın kullanıma sunulması ertelendi
Dijital Piyasalar Yasası nedeniyle Apple, Avrupa Birliği’nde iOS 27 ve iPadOS 27 sürümünde Siri AI’ı kullanıma sunamayacak.www.apple.com
Avrupa Birliği, Apple Intelligence telefonda veri topladığı için pek istemiyor. Aslında böyle olması daha iyi. Telefonda yerel yapay zeka modeli çalıştırıyor sonuçta, sunuculara veri gönderse daha kötü olurdu. Niye böyle yaptılar anlamadım. Biri ele geçirir diye falan mı acabaYeni haber olsa gerek. O zaman şöyle güncelleyeyim: Apple Intellegance Çin'de yok ama AB'de var. Siri AI'i geldiğinde öğreniriz ama bu da kesinlikle Çin'e gelmeyecek.
Şube de hallederler hocam. Sanki qr okutma olayı vardı bende tam bilmiyorum.Sorum burada hocam.