Deji Bataryalar Nasıldır

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
iPhone 15 pro için deji batarya alacağım kalitesini bilen, kullanan var mı
Döngü sayısını söylemediler ama 1 yıl garantilidir dediler iade sistemi de forumlardaki yorumlara göre güzel duruyor

Döngü sayısını söylemediler ama 1 yıl garantilidir dediler iade sistemi de forumlardaki yorumlara göre güzel duruyor
Türkiye de ki en ünlü replika bataryacılardan biri diye biliyorum, orijinal dışında çoğu yenilenmiş telefonlarda o bataryadan koyuyorlardır muhtemelen.

Verdikleri garanti süresinden sonra pek bir işi kalmayan ama piyasaya nazaran daha iyi olan bir marka. Piyasaya göre daha iyi oluşu direkt bataryanın iyi olduğunu göstermez ama tercih edilebilir. Ha ama 1 yıl sonra 1 günümü çıkaramıyorum demeye başlarsan şaşırma.

Türkiye de ki en ünlü replika bataryacılardan biri diye biliyorum, orijinal dışında çoğu yenilenmiş telefonlarda o bataryadan koyuyorlardır muhtemelen.
Teşekkürler
Verdikleri garanti süresinden sonra pek bir işi kalmayan ama piyasaya nazaran daha iyi olan bir marka. Piyasaya göre daha iyi oluşu direkt bataryanın iyi olduğunu göstermez ama tercih edilebilir. Ha ama 1 yıl sonra 1 günümü çıkaramıyorum demeye başlarsan şaşırma.
Beni korkutan da o orjinal bataryalar yine uzun da kullanılsa gidiyor ama 1 yıl sonunda 20 den 0 a atmalar falan başlarsa sıkıntı

şimdi hocam bende öylesine kurcalamak için iphone 7 almıştım onun bataryası bitince deji woyax pil aldım şuan memnunum ama benim tavsiyem yeni cihazlara orijinal pil taktırmak artık orijinal bulunmadığından ben 7 ye deji woyax taktım eğer apple hala orijinal batarya takıyoruz deseydi taktırırdım uzun lafın kısası orijinal taktırın cihaz çöp olmasın

Geri