Doğru bu arada 4k da DLSS performans 2k native den daha iyi gözüküyor kendim hem 2k hem de 4k da denedim. DLSS 1080p de fazla bozarken 2k da biraz bozuyor ancak 4k da neredeyse anlasılmıyor.Aman taş devrine gitmeyin!! Siz bu arkadaşı ciddiye almayın performans modu bile 2kdan daha iyi duracak tır
4k monitör alıyorsan ve kartın 5090 degilde 5070ti ise monitörün ömrü en fazla 2 senedir. Ve bu 2 senede tam konforla ucu ucuna oynarsın hatta oynayamazsın bile. 4k şakaya gelmez
4070 ti super'i 4k da kullanıyorum akıcı. Ps5 gücüde belli su an cıkan oyunlar Ps5 cıkmak zorunda. Hatta ps6 cıksa bile muhtemelen bir süre daha Ps5 oyun cıkacaktır. Ayrıca ram krizi, Ssd, gpu krizi vs varken hatta aoc maliyetlerden ötürü çinde monitörlere bile zam yapmış. Ps6 kısa vadede gelmez. Gelse bile Ps5 bir süre daha dominant olur. Muhtemelen 2032-2033 ye kadar Ps5 oyun cıkmaya devam eder. Dünyada kriz varken Ps6 odaklanmaz oyun yapımcıları. Kime satacaklar oyunları? Oynayan kitlenin en fazla 5060 ekran kartı veya Ps5 i falan var. Optimize etmek zorundalar. Steam donanım anketi belli. Bu artışlardan sonra ekran kartları ertelendi 1 sene sonra çıksa bile ki zannetmiyorum fahiş fiyatta kimse almaz.2K çözünürlükte rahat seni ultra ayarlarda 4-5 sene götürür kendim de kullanıyorum zaten tam ideal 2K kartı 4K da akıcı oynamak için 5080 e girmek lazim.
4k ekranını kaç inç olarak tercih ettin?4070 ti super'i 4k da kullanıyorum akıcı.
Selamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
Native de çok zor ben 2k da çoğu ağır oyunda en yüksek ayarlarda 60-80 arası oynuyorum en yüksekte 4k da 60 altını görürsün çoğu oyundaSelamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
Ayar kısman fsr kalite modu falan açman gerekirNative de çok zor ben 2k da çoğu ağır oyunda en yüksek ayarlarda 60-80 arası oynuyorum en yüksekte 4k da 60 altını görürsün çoğu oyunda
48'' OLED TV glossy olmasının da bir avantajı netlik, keskinlik mat modellere göre daha fazla.4k ekranını kaç inç olarak tercih ettin?
Aslında ben eskiye göre yorum yaptım. Dlss vb teknolojiler hiç olmadıgı zamanlar yaşananları söylemek istedim. 1070 ekrana 4k alan arkadaşlar vardı çok fena cortladılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9070xt 5070Tİ-5080 ayarında bir kart. Bu kartlar 4k'da oynatmayacaksa kapatsınlar dükkanı gitsinler zaten![]()
Özellikle DLSS kenar yumuşatması daha iyi TAA, SMAA gibi alternatiflere göre. Zaten native olarak oyunlar en çok TAA kullanıyor ki hareket ederken falan görüntüyü aşırı bozuyor RE4 mesela native bitirdim ama zevk alamadım tam kenar yumuşatma kısmı kötü çünkü oyunun gittim DLSS modu indirdim az buz düzeltti o da. DLSS Ultra Performans Native ile yarışıyor öyle diyeyim.Bu yorumu gerçekten bir çok kişi yaptı. 4k dlss,fsr, 2k nativeden daha iyi diyorlar.
4k da fsr açarak oyna zaten 2k ultra dönmek istemezsin. 4k da fsr 4.1 harika gözükür. 4k da upscale teknolojileri mükemmel calısıyor.Native de çok zor ben 2k da çoğu ağır oyunda en yüksek ayarlarda 60-80 arası oynuyorum en yüksekte 4k da 60 altını görürsün çoğu oyunda
Ayar kısman fsr kalite modu falan açman gerekir
Bu videoda testi varBu yorumu gerçekten bir çok kişi yaptı. 4k dlss,fsr, 2k nativeden daha iyi diyorlar.
4k da fsr açarak oyna zaten 2k ultra dönmek istemezsin. 4k da fsr 4.1 harika gözükür. 4k da upscale teknolojileri mükemmel calısıyor.
Bu videoda testi var
Şöyle söyleyeyim 4k 48'' TV de dlss performans 2k 27'' native den iyi duruyor. İki ekranda oled bu arada.![]()
1440p miniled mi alsam 34 inç ultrawide mı alsam diye kararsız kalmıştım. Şimdi aklıma 4k düştü. ama 4k 32 inç'ten aşagı almam ya.
Önemli değil optimize ayarlar var bunun icin ayrıca fsr da acabilirsin. 1440p de sırıtmıyor ayar kısmak veya fsr açmak. Kendim 4k 48'' tv den dlss performans açarak 2k 27'' monitörden daha keskin bir görüntü alıyorum. Amac daha iyi görüntü almak degil mi sonucta oyun oynayacaz sadece.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayar kısman fsr kalite modu falan açman gerekir