BixiBlake 80+ Gold Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 6,005 Reaksiyon skoru 17,637 Perşembe, 00:19 #1 genellikle valorant oynuyorum oyundan cıktıktan sonra tarayıcıda internet olmuyor ethernet kablosunu cıkar tak yapıyorum geliyor sorun nedir ? sanırım splitwire kurduktan sonra olddu bu olay
genellikle valorant oynuyorum oyundan cıktıktan sonra tarayıcıda internet olmuyor ethernet kablosunu cıkar tak yapıyorum geliyor sorun nedir ? sanırım splitwire kurduktan sonra olddu bu olay
xxxahmetxxx 80+ Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 139 Perşembe, 00:27 #2 Splitwire dan önce başka dns indirdin mi Daha doğru sonradan kaldırdın mı
BixiBlake 80+ Gold Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 6,005 Reaksiyon skoru 17,637 Perşembe, 00:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xxxahmetxxx yazmış: Splitwire dan önce başka dns indirdin mi Daha doğru sonradan kaldırdın mı Devamı için tıklayın... dns ayarı yapmıştım sanırım
xxxahmetxxx yazmış: Splitwire dan önce başka dns indirdin mi Daha doğru sonradan kaldırdın mı Devamı için tıklayın... dns ayarı yapmıştım sanırım
xxxahmetxxx 80+ Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 139 Perşembe, 00:32 #4 BixiBlake yazmış: dns ayarı yapmıştım sanırım Devamı için tıklayın... Ayarları sıfırla büyük ihtimal splitwire ve ayarlar çakışıyor
BixiBlake yazmış: dns ayarı yapmıştım sanırım Devamı için tıklayın... Ayarları sıfırla büyük ihtimal splitwire ve ayarlar çakışıyor