❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

catsped

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,464
Bu fiyata böyle bir markadan böyle bir klavye görmeyi beklemiyordum. Direkt yapıştırdım. Yurtdışı fiyatı bi ara 34 dolara düşmüş ama şuan 54 dolar yani aşağı yukarı 2600 liraya tekabül ediyor. Fiyat çok uygun. Normalde ülkemizde hep daha pahalı olur.

İdefix'ten almak isterseniz TROY kartlara özel 200₺ indirimle 2.768₺'ye geliyor.
İdefix'ten Türk Telekom'dan alacağınız 300₺ indirim koduyla almak isterseniz 2.668₺'ye geliyor.
Gaming Gen'den mağazadan teslim yoluyla almak isterseniz 2.759₺, evinize kargoyla almak isterseniz 2.908₺'ye geliyor.

Türk Telekom'dan İdefix'te geçerli 300₺ kod alma yöntemi: https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix

Klavye incelemeleri:

Türk telekomdan kodu nereden alacağız _

Kablosuz zannettim yanlışlıkla alıyordum son anda fark ettim kart numarası yazarken :D

İdefixte 1000tlye 200tl indirim gözüküyor kontrol edin alırken sizde de olabilir

Böyle yüksek hz olunca oyunlarda fps drop yapıyor diyorlar doğru mu

Böyle yüksek hz olunca oyunlarda fps drop yapıyor diyorlar doğru mu
İşlemci sisteme bağlı giriş-çıkış birimlerini denetlediği için yüksek hz kullanınca daha çok yük biniyor. Eğer işlemciniz çok iyi değilse anlık takılmadan tut, performans kaybına kadar yolu var. Örneğin bende 8k fare var 5600x işlemcide 2000k üstünde fps droplar yaşıyorum. 2k'da bile yaşatıyor bu yüzden 1k da kullanıyorum.

Geri