Manolyaaaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 30000
Elimde xfx rx580 8 gb ekran kartı var niyetim ddr4 ten çıkıp ddr5 am5 sistem toplayıp fps oyunu oynamak.
bütçeyi zorlamadan ama anakart tarafında da önümü tıkamadan ileride yükseltme yapmama izin verecek bir sistem nasıl toplayabilirim.
Parçalar 2. elden de olabilir model önerisi ve dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek istiyorum.
Kafamdaki sistem şuanda şu şekilde
www.akakce.com
psu 850 w düşünüyorum ona 2. elden bakacağım yeterli olur mu ondan emin olamadım
kasa önerilerine açığım
bütçeyi zorlamadan ama anakart tarafında da önümü tıkamadan ileride yükseltme yapmama izin verecek bir sistem nasıl toplayabilirim.
Parçalar 2. elden de olabilir model önerisi ve dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek istiyorum.
Kafamdaki sistem şuanda şu şekilde
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
psu 850 w düşünüyorum ona 2. elden bakacağım yeterli olur mu ondan emin olamadım
kasa önerilerine açığım