Sevgilime Nasıl Söyleyeceğim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Yurt dışına gideceğim temelli iş sebebi ile denklik falan derken 2 yıl gibi bir süre başka bir işte çalışıcam normalde evlenince o da gelecekti ama hiç istemiyor ailesinden ayrılmak istemiyor her yaz geliriz desem de kabul etmiyor ama ben daha fazla kalmak istemiyorum onu da seviyorum çok çaresiz kaldım

Eee napalım sevgilini sırtına mı bantlayalım? Kabul etmiyorsa etmiyecektir kızlar tersdir.

Yurtdışında sevgili bulurum artık dersen belki kafasına dank eder. :D sjsjdhdjs

off kanka ya konuyu kapatın modlar bir şey danıştık gelen cevaba bak

Kral yani ikna etmeye calis ama kizin dedigi çok normal. Yurtdisinda calisanlar genelde yilda 1 kez geliyor 2 hafta belki kaliyorlar. Ailesine bagliyda zor.

off kanka ya konuyu kapatın modlar bir şey danıştık gelen cevaba bak
Forumun yüksek çoğunluğu liseli olduğu için böyle cevaplar çok normal dostum fazla umursamamak lazım. Kız arkadaşının mesleği ne, senin mesleğin ne ? Hangi ülke ?

Yurt dışına gideceğim temelli iş sebebi ile denklik falan derken 2 yıl gibi bir süre başka bir işte çalışıcam normalde evlenince o da gelecekti ama hiç istemiyor ailesinden ayrılmak istemiyor her yaz geliriz desem de kabul etmiyor ama ben daha fazla kalmak istemiyorum onu da seviyorum çok çaresiz kaldım
Zordur. Anlayabiliyorum seni. Umarım üstesinden gelebilirsiniz.

Forumun yüksek çoğunluğu liseli olduğu için böyle cevaplar çok normal dostum fazla umursamamak lazım. Kız arkadaşının mesleği ne, senin mesleğin ne ? Hangi ülke ?
İkna olmaz bence

yurtiçinde işin var mı , yurtdışına gitmeyi neden istiyorsun , yurtiçinde halihazırda iyi maaşlı yani kendinizi rahat geçindirebileceğin işin var mı ve mutluysanız ben tr de kalırdım

böyle bir tane iş yok türkiyede :D yurtdışına kıyasla hiçbir iş hakettiği maaşı almıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ömür çürüten vergiler de cabası
Nereye gittiğinede bağlı meslaa bir kız için ABD ye gitmekten vazgeçmesin yani

böyle bir tane iş yok türkiyede :D yurtdışına kıyasla hiçbir iş hakettiği maaşı almıyor

ömür çürüten vergiler de cabası
herkesi kendiniz gibi zor şartlarda çalışıyor mu sanıyorsunuz

Nereye gittiğinede bağlı meslaa bir kız için ABD ye gitmekten vazgeçmesin yani
abd berbat bir ülke özellikle de sıfırdan gideceksen, ezerler yeni gelenin başını. he elinde para varsa fena değil
herkesi kendiniz gibi zor şartlarda çalışıyor mu sanıyorsunuz
ben zor şartlarda çalışmıyorum :D ben cad kazanıyorum kankam da, zorluğu da hayatın gerçeklerini de gördüm merak etme. bu ülkede 500 euro asgari ücret varken arabaların kendi fiyatının 3 katı vergi koyulduğunu görebilecek zeka seviyesindeyim. almanyadaki en kötü adam 2000 euro maaş alırken türkiyedekinin 3 te 1 fiyatına araba alabiliyor. bir de beni aşağıladın ya gider ayak gariban muamelesi çektin :D ben yılın yarısı almanyadayım zaten

Memurlar bile gidiyor
avmler dolu, herkesin elinde iphone var, paramız yok diyip starbucksa gidiyonuz, trafikte bir sürü araba var hani fakirdik mindset bu nerde görsem tanırım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri