Çözüldü✓ Poco F8 Ultra mı? Nubia Z80 Ultra mı?

2 cihaz arasında kaldım tr garantili cihaz almak istiyorum, poco f8 ultra cezbetti ve biraz araştırınca mantıklı buldum ama yıllardır nubia z ultra serisi telefonları çok beğeniyorum. kriterlerim uzun pil performansı, uzun gidecek sağlam bir yapı ve yıllarca eskimeyen çok güçlü bir chipset olması tabi ekran kalitesi de bir o kadar önemli. şuanki cihazım kaçak infinix gt 20 pro ve ne zaman patlar ne olur bilmediğimden değiştirmeyi planlıyorum zaten apar topar almıştım ve pili bana yetmediği için değiştirmeyi planlıyorum fikirleriniz neler?
Z60 ultra kullandım 1 sene.
Çok güzel telefonu ama taş gibi ağır ve kalındı.

Z60 ultra kullandım 1 sene.
Çok güzel telefonu ama taş gibi ağır ve kalındı.
ben kalıplı telefon seviyorum küçük olunca elim acıyor parmakları bükmekten zaten basketbolcuyum bu yüzden benim için sorun teşkil etmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konuyu çözüldü yapıcağım çünki aklımda birşeyler oluştu, poco f8 ultra ya daha sıcağım şuanda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky

Ben o bütçelere çıktıktan sonra mümkünse hangi markadan alınacak ise o markanın en üst serisini tercih ederdim. Poco ile düz Xiaomi modeller arasında yazılımsal olarak farklar mecvut. Bütçe el veriyorsa 512'lik Xiaomi 17 alınabilir

Ben o bütçelere çıktıktan sonra mümkünse hangi markadan alınacak ise o markanın en üst serisini tercih ederdim. Poco ile düz Xiaomi modeller arasında yazılımsal olarak farklar mecvut. Bütçe el veriyorsa 512'lik Xiaomi 17 alınabilir
mantıklı diyorsun fakat bütçem 55-60k üstüne çıkmam imkansız eğer çıkabilseydim samsung s24 ultra alırdım.

mantıklı diyorsun fakat bütçem 55-60k üstüne çıkmam imkansız eğer çıkabilseydim samsung s24 ultra alırdım.
Aslında 45-50k arasında Xiaomi 17 Pro Max bulunuyor ancak çin cihazları olduğu için biraz uğraştırıcı cihazlar :D Eğer az-çok telefon ile uğraşmayı seviyorsanız ve rom kurma gibi işlemleri yapabiliyorsanız alınabilir. 2-3k arasıda server kayıt tutar, mis :) Tabii garantili cihaz arıyorum, başım ağrımasın diyorsanız bir şey diyemem...

Aslında 45-50k arasında Xiaomi 17 Pro Max bulunuyor ancak çin cihazları olduğu için biraz uğraştırıcı cihazlar :D Eğer az-çok telefon ile uğraşmayı seviyorsanız ve rom kurma gibi işlemleri yapabiliyorsanız alınabilir. 2-3k arasıda server kayıt tutar, mis :) Tabii garantili cihaz arıyorum, başım ağrımasın diyorsanız bir şey diyemem...
hocam garantili cihaz almamın sebebi tam olarak o konu 🤭 elimdeki cihaz kaçak zaten ve be zaman patlar nasıl olut bilemediğim için garantili ve temiz bir cihaz terchimdir ama tavsiyen yine de çok anlamlı teşekkür ederim 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,496
Üyeler
202,627
Son üye
emre2746
Geri