Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi ?

Berbat marka, biz de yerli malı dedik aldık, garantisi bitmeden bozulmaya başladılar, üstüne servisi cihazın çalıştığını iddia edip tamir de etmedi iyice çıldırttılar yani 😀
Gerçekten çamaşır makinesinin tamburu kırıldı ya, 2 senelik makineydi

Buzdolabının aynı ölçülere sahip siemens olanını kullanıyorum, memnunum. Bosch ve siemens aynı fabrikanın ürünü, hangisi bayiden alırken ucuza geliyorsa alabilirsin.

Diğer makineler aşağı yukarı aynı ama buzdolabını 1 defa alıp sağlam almak lazım.

Vestel, ismi bilinmedik markalar ya da Bosch, Electrolux, Siemens gibi ithal Avrupa malı almayın (yerli üretimlerin de zaten buradakilerden bir farkı yok). Arçelik ya da Beko şu an ülkede en makul seçimler çünkü ithal olanlarda parça olsa bile fiyatı ürünün çeyreği, yarısı falan ediyor. Tamam ithal iyi markalar işini iyi yapıyor da şansınıza arıza açarsa yenisini almak zorunda kalırsınız o tamir masrafı yüzünden. Bulaşık makinesi almak için çok araştırmıştım bu işleri. Bayilerden fiyat alıp daha sonra internete bakarsanız daha iyi. Hepsini aynı yerden almak zorunda değilsiniz.

Ekimin sonunda düğünüm var beyaz eşya ve küçük ev aletleri bakıyorum, beyaz eşyaların hepsini bir marka mı almalıyım tavsiyeleriniz neler olur ?

Bayiden mi almalıyım ?

İnternetten beyaz eşya alıp servis kurulum hasar vs gibi problemler yaşayan var mı hepsiburada'yı takip ediyorum ara ara visa kampanyası yapıyor güzel fiyatlara geliyor premium world kartta var 9 taksite kadar imkan oluyor fikirleriniz neler destek olabilirsiniz ?

Çamaşı Makinesi

Teka WM 20941 WH 9 Kg Çamaşır Makinesi 1400 Devir A Enerji Sınıfı ile Güçlü Yıkama

Alıntıyı görüntüle

Kurutma Makinesi

Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Alıntıyı görüntüle

Bosch KGN86AID2N Serie 6 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 86 cm Kolay temizlenebilir Inox

Alıntıyı görüntüle

Hoover HF 3E9L0X2-17 5 Programlı Wi-Fi Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Alıntıyı görüntüle
Yani özelliklere bakmak daha ön plandadır. Ancak duyduğum kadarıyla Siemens'in çamaşır makinesi fln doğal olarak üstün olduğu duydum, kazanı fln. Bir de Ankara'da yaşıyorum servisi iyi. Servis de önemli bir konu diye düşünüyorum. Şehir belirtirseniz belki daha derinlemesine bilen kişi markanın o şehirdeki servisinin iyi mi kötü olduğunu bilebilir. Onun dışında wifi ile bir şey alırsanız, bence yine tek uygulama güzel olur. Bir de takım olur.

Herseyinde bir sorun çıkıyor ya. Hani şu Kemal sunal'ın bir filmi var ya ünleniyor reklam yapıyor reklam yaptığı hersey en kotusunden vestelde öyle. Tv aldık durduk yere ledleri değişti. Çamaşır makinesi sorunlu kapağı su kaçırıyor tuşları calismiyor. Bulaşık makinesi vestel yine daha bugün bozuldu çalışmıyor yarın servis gelecek. Tost makinesi bile kanser ediyor adamı. Bütün eşyalarda yeni bu arada 2-3 senelik eski olsa neyse diyecem. Zaten annemin bu vestel fanboylugu eski bir vestel çamaşır makinesinden kaynaklanıyor 20 yıllık hâlâ çalışıyor makine bir onu sağlam yapmışlar.

Yani özelliklere bakmak daha ön plandadır. Ancak duyduğum kadarıyla Siemens'in çamaşır makinesi fln doğal olarak üstün olduğu duydum, kazanı fln. Bir de Ankara'da yaşıyorum servisi iyi. Servis de önemli bir konu diye düşünüyorum. Şehir belirtirseniz belki daha derinlemesine bilen kişi markanın o şehirdeki servisinin iyi mi kötü olduğunu bilebilir. Onun dışında wifi ile bir şey alırsanız, bence yine tek uygulama güzel olur. Bir de takım olur.
servis olayı çok önemli doğru söylüyorsun hocam ama siemenslere dünya para çekiyorlar

Arçelik ya da samsung al. Bi yerden toplu al indirim yapıyorlar baya.

aynı durum bende de mevcut, araştırma içerisindeyim. buzdolabı bakıyorum mesela yapay zeka teknolojisi entegre edilmiş. buzdolabı için nasıl çalışır nasıl avantajları vardır yapay zekanın bilmiyorum. çamaşır makinesi için de aynı şekilde. acaba yapay zekalı ürünler için fark ödemeye değer mi değmez mi kullanan arkadaşlar var mı ?

hocam samsunga hiç girme dediler servis ve yedek parça mevzusu yüzünde sıkıntı yaşayan çokmuş
O zaman arçelik benim bosch buzdolabı 2.5 yıl oldu kompresör bozdu garanti yeni bitmiş servis 20k fiyat çekti bende beyaz eşyacıya yaptırdım japon kapasitörlü 13k mı neydi.

O zaman arçelik benim bosch buzdolabı 2.5 yıl oldu kompresör bozdu garanti yeni bitmiş servis 20k fiyat çekti bende beyaz eşyacıya yaptırdım japon kapasitörlü 13k mı neydi.
fena pahalı yedek parçaları özellikle bosch siemens ve samsung grubunun

aynı durum bende de mevcut, araştırma içerisindeyim. buzdolabı bakıyorum mesela yapay zeka teknolojisi entegre edilmiş. buzdolabı için nasıl çalışır nasıl avantajları vardır yapay zekanın bilmiyorum. çamaşır makinesi için de aynı şekilde. acaba yapay zekalı ürünler için fark ödemeye değer mi değmez mi kullanan arkadaşlar var mı ?
bence ne kadar özellik o kadar sıkıntı buzdolabı soğutsın yeter soğuk tutsun yeter mantığıyla bakıyorum abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,248
Üyeler
201,451
Son üye
yağız.54
Geri