Beşiktaş Uefa Avrupa Liginde Play-Off’Larda.

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
Hradec Krolove rövanş maçınca Cerny’nin tek golü ile turlayan Beşiktaş Play-Off’a kaldı.

1786651193362.webp

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi kesinleşti: 🇱🇹 Kauno Žalgiris. Beşiktaş, Hradec Králové’yi toplamda 2-0 eleyerek play-off’a kaldı.

🏠 İlk maç: 20 Ağustos 2026 — İstanbul
✈️ Rövanş: 27 Ağustos 2026 — Litvanya

Bu sezon Avrupada biraz da bizim sesimiz yükselsin ya Belçika takımları bilinmedik topçularla bizden fazla iş yapıyor. Bu sezon superlig avrupanin üst düzey forvetleri ile doldu artık bu sene o sene olmali.

Bütün takımlarınız başarılı olması lazım. Her geçen gün ülke puanımız düşüyor. Konya kadar nüfusu olmayan ülkelerin gerisinde olmamız yada olacak olmamız kabul edilebilir bir durum değil.

Bütün takımlarınız başarılı olması lazım. Her geçen gün ülke puanımız düşüyor. Konya kadar nüfusu olmayan ülkelerin gerisinde olmamız yada olacak olmamız kabul edilebilir bir durum değil.
Sorun nufus degil ki sorun duzgun sistem olmamasi.

işte bu hocanın gelmesi bizim icin cok onemli ve asıl daha onemli olan yonetimin destek vermesi ben bu hocadan cok ümitliyim her zaman diyorum
bir takımın yüzde 51i hoca hocamızda iyi cok şükür iyi takım kurulursa avrupada bile başarı yakalamamız zor değil şuan iyi takviyeler geliyor ama kesinlikle yarım kalmamalı

Sorun nufus degil ki sorun duzgun sistem olmamasi.
tabii ki de önemli olan nüfus değil burda anlatmak istediğim kendimize futbol ülkesi diyorsak hakkını vermeliyiz. Adamların taraftarı yok ama çatır çutur top oynuyorlar.
işte bu hocanın gelmesi bizim icin cok onemli ve asıl daha onemli olan yonetimin destek vermesi ben bu hocadan cok ümitliyim her zaman diyorum
bir takımın yüzde 51i hoca hocamızda iyi cok şükür iyi takım kurulursa avrupada bile başarı yakalamamız zor değil şuan iyi takviyeler geliyor ama kesinlikle yarım kalmamalı
Tross yada Fakılı ters kanatta oynayabilirlerse bence kanatlarımız tamam derim ben. Ama geride stoper ve bek eksiğimiz çok hissediliyor. Nübel olmasa başka kaleci olsa elenmiştik bile.

tabii ki de önemli olan nüfus değil burda anlatmak istediğim kendimize futbol ülkesi diyorsak hakkını vermeliyiz. Adamların taraftarı yok ama çatır çutur top oynuyorlar.

Tross yada Fakılı ters kanatta oynayabilirlerse bence kanatlarımız tamam derim ben. Ama geride stoper ve bek eksiğimiz çok hissediliyor. Nübel olmasa başka kaleci olsa elenmiştik bile.
Futbol ulkesi degiliz uzgunum. Olsaydik herkes cocukluktan itibaren futbola erisebilirdi. Her seyde oldugu gibi profesyonel seviyeye yukselince cocukluktan beri detayli disiplinli yetismek lazim. Bizim ulkemizde ise hala yeterli seviyede degiliz. Hala cocuklara futbol ogretilemiyorsa futbol ulkesi degiliz.

Geri