bilgisayarı toplayalı 1 sene oluyor genelde cs2 war thunder ve bf5 oynuyorum (işten geldikten sonra 1 el filan oynuyorum kafa dağıtmaya) en son birkaç ay önce işlemcimi değiştirdim (7900x ten 7800x3d) ilk başlarda çok önemsemiyordum fakat son zamanlarda çok rahatsız etmeye başlayan bir sorunum var ilk başlarda bu sorunu kendi beceriksizliğim olarak yorumladım sonrasında oyun bozuk (cs2) diye yorumlardım fakat bu her oyunda yaşamaya başladığımı fark ettim cs2 ve bf5 için söyle söyliyim sıktığım mermiler sanki boşluğa gidiyor veya düşman karakterinin içinden geçiyor gibi. dediğim gibi ilk başta benim beceriksizliğim olduğunu düşündüm fakat war thunderda (belki oynayanlarınız vardır) sıktığı mermi rakip tankın içinden geçtiğini fark ettim ve bir birkaç kez oldu bu durumu chatgbt ye yazdım ve müsait olduğum süre zarfınca çözüm üretmeye çalıştım bana bazı şeyler yapmamı test etmemi filan söyledi yaptım ettim ama konuşmalar gittikçe uzuyor ve ben bu konuşmalardan sıkılmaya başladım açıkçası bu yüzden buradada bir konu açmak istedim ben bu durumu nasıl çözerim böyle bir durum yaşayan varmı ?
şimdi belki dersiniz internet altyapısıyla alakalı olabilir fakat bulunduğum yerde sadece türk telekom alt yapısı olduğu için şuanlık internet sağlıyıcımı değiştiremiyorum. işlemcimi sırf bu durumdan dolayı değiştirdim anakart ve rami de değiştirmeyi düşünmeye başladım bu durum donanımsalmı kaynaklanıyor diye ? bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?
şimdi belki dersiniz internet altyapısıyla alakalı olabilir fakat bulunduğum yerde sadece türk telekom alt yapısı olduğu için şuanlık internet sağlıyıcımı değiştiremiyorum. işlemcimi sırf bu durumdan dolayı değiştirdim anakart ve rami de değiştirmeyi düşünmeye başladım bu durum donanımsalmı kaynaklanıyor diye ? bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?