55 Bin TL'ye Sistem Önerisi İstiyorum Dostlar !

aslına bakarsan şuan 5060 fiyatları fazla geçen ay 15 e indirim falan oluyodu düşüyodu hazır bi sistem istiyosan gaming gecesini bekle hazır sistemler 5-10 bin düşürüyolar ordan faydalanabilirsin 5060ti ye gerek yok ikiside 8 gb 5060ti den tam verimi alamassın bende almak için bekliyorum şuanda düzgün bi sistem çıksın diye internetten tek tek parçada toplamaya çalışıyorum hangisi mantıklı olursa diyede
Anladım hocam teşekkür ederim
Sence 5060laptopla 5060masaüstü arasında fark var mı vram farkı yok ytde gördüğüm kadarıyla çok performans farkıda yok gibi

Anladım hocam teşekkür ederim
Sence 5060laptopla 5060masaüstü arasında fark var mı vram farkı yok ytde gördüğüm kadarıyla çok performans farkıda yok gibi
yanlış bilgi vermek istemem ama bende 5060 laptop var kardeşim 4060 masa üstü aynı oyunları bi ara denemiştim 4060 masa üstü bir tık daha iyiydi veya kafa kafaya diyeyim imkan varsa şahsen laptop almanı tavsiye etmem ben pişmanım

yanlış bilgi vermek istemem ama bende 5060 laptop var kardeşim 4060 masa üstü aynı oyunları bi ara denemiştim 4060 masa üstü bir tık daha iyiydi veya kafa kafaya diyeyim imkan varsa şahsen laptop almanı tavsiye etmem ben pişmanım
Ben laptop kullanıcısıyım sorunlarının hepsine hakimim ama performans bana yakın gibi geldi
Karşılaştırmada dlss ve frame generatin açıkmıydı

Geri