❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

2dk da bitecek ürün değildi çok üzülmeye gerek yok.

1786737886241.webp
ürün yayınlandıktan 3 dakika sonra 100 stok bitmiş gözüküyor. nasıl olabilir bu

1786737770671.webp

2400'e pttde satanlar vardı. Onlara güveneceğime incehesap'a güvenirim. Dock şarj özelliği olsa çok daha güzel olacak bir mouse ama yinede üzmez.

Bedavaya sitelerine trafik kaynağı yaratıyorlar. Sayfayı sürekli yeniliyorsunuz aynı anda binlerce kişi siteye giriyor ve google reklamına parasını verseler bu kadar doğal trafik alamazlar...

1786737965106.webp

Gelsin bakalım nasılmış olmadı yeğene hediye ederiz

bu kadar hızlı stokunun tükenmesinin imkanı yok.

Tekrar düşmezse 2. Elden alıcam öyle istiyorum. Lanet olsun akvaryuma geçtiğim güne
Bi önceki kasam akvaryum olan Gene LİAN Lİ VİSİON O11 Siyahtı çok güzel üç tarafı çam olan model di gene böyle incehesapı beklerken denk geldi İNF 217 ama anında bitti yetiştim almıştım çok büyük kalitesini Lian li konuşturmuş diğer kasamı arkadaşıma verdim çok beğendiği için ama benim asıl değiştirme nedenim artık herkesde heryerde akvaryum akvaryum bi sürü Çin çöpü kasa çıktı akvaryum ondan değiştirdim Birazda değişiklik olsun diye ama Lian li O11 vision gerçekten güzel kasa vitrin gibiydi

Bedavaya sitelerine trafik kaynağı yaratıyorlar. Sayfayı sürekli yeniliyorsunuz aynı anda binlerce kişi siteye giriyor ve google reklamına parasını verseler bu kadar doğal trafik alamazlar...
Sen dedin diye her yere reklam bastı bi anda :D
1786738027624.webp

Merhaba, ürünü ben de aldım. Mevcutta Ajazz 159 Pro kullanıyorum. Sizce kalite olarak hangisi iyidir? Duruma göre sipariş iptal ederim diye düşünüyorum. Değer mi almaya sizce?

Geri