kutluyasayan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 375
beyazı var bende fiyat çok iyi düşmüş yalnız. alınırAlınır mı
beyazı var bende fiyat çok iyi düşmüş yalnız. alınırAlınır mı
bu adam devrimci miasusun su kablosuzları gelir gibi
Bi önceki kasam akvaryum olan Gene LİAN Lİ VİSİON O11 Siyahtı çok güzel üç tarafı çam olan model di gene böyle incehesapı beklerken denk geldi İNF 217 ama anında bitti yetiştim almıştım çok büyük kalitesini Lian li konuşturmuş diğer kasamı arkadaşıma verdim çok beğendiği için ama benim asıl değiştirme nedenim artık herkesde heryerde akvaryum akvaryum bi sürü Çin çöpü kasa çıktı akvaryum ondan değiştirdim Birazda değişiklik olsun diye ama Lian li O11 vision gerçekten güzel kasa vitrin gibiydiTekrar düşmezse 2. Elden alıcam öyle istiyorum. Lanet olsun akvaryuma geçtiğim güne
Sen dedin diye her yere reklam bastı bi andaBedavaya sitelerine trafik kaynağı yaratıyorlar. Sayfayı sürekli yeniliyorsunuz aynı anda binlerce kişi siteye giriyor ve google reklamına parasını verseler bu kadar doğal trafik alamazlar...
İncehesap`a güveneceğime ptt` de 1 yıldızlı satıcıya güvenirim.Alıntıyı görüntüle
2400'e pttde satanlar vardı. Onlara güveneceğime incehesap'a güvenirim. Dock şarj özelliği olsa çok daha güzel olacak bir mouse ama yinede üzmez.
muhtemelen birisi bot yazılım ile bütün stoğu satın aldı. 93 stock gözüküyordu sayfayı yenilediğimde tükendi yazısı ile karşılaştımbu kadar hızlı stokunun tükenmesinin imkanı yok.