Semih Dindar
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
abiler ben endüstri meslekte okuyorum şimdi biz de bir edebiyatçı var öyle sınav kağıtlarımızı inceliyor ediyor sıra benim kağıda geldi bu arada olay 1. dönem gerçekleşiyor o kağıt işi abiler mesele kadının bana kopya çekmişsin demesiyle başlıyor lakin zaten ben masa dibinde oturuyorum tamam objektif olursak masanın dibinde olmak kopya çekemeyeceğimiz anlamına gerçekten gelmez ama çekmedim hocaya sordum neye göre çekmişim kopyayı diye hoca diyor sen bu soruları yapamazsın diye beni yargılıyor aslında mesele bu değil abiler mesele ilerleyen zamanlarda edebiyatçı yüzünden hocaların bana bakış açısının değişmesiydi öyle notlarım aşırı düştü sözlüler ile birlikte bu konu bir kenara gitsin asıl iş bu edebiyatçının fiziksel sınırımı çok ihmal etmesi yani sizlere dürüst olacağım 4 ay boyunca salı ve perşembe günleri sürekli yanım da duruyodu dibimde kadın fiziksel mesafeyi korumadı rehberlik hocasına söyledim çözülmedi hatta adam beni ciddiye almadı sizce ben bu olayı nasıl çözerim kadın iftira atıyor bana sigara içiyosun diye onun yüzünden de ailem çağırıldı bizimkiler de idrar testi yaptırdı temiz çıktı çözülmedi bu edebiyatçının kara iftirası yüzünden bu dönem ortalama her dersten 40-30 puan gibi bir kayıp yaşadım notlarımı da geçin kısmen okul değiştirmeyi de düşünüyorum sizce bu işi nasıl çözeriz benden daha görmüş insanlarsınız sonuçta