🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

teşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldım
değişiyor günde 2 kez ıslak kullanımda 4 ay demişler başlık için . 5000 serisine baktım oda fena durmuyor durduk yere bende arada kaldım :ROFLMAO:

teşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldım
bıcağı bitirecek kadar kullanmadım daha ama değişiyor bıçağı takıldığı yerde bi çekilen yer var orayı çekince çıkıyor aslında bıçağı sertçe çekersenizde çıkıyor da orasını pek anlamadım ama makine güzel sorununuz olmasın odamdaki çoklu prizde adaptörle kablosu hep takılı duruyor şarjının azalmaya başladığını farkettiğimde sonraki kullanımıma kadar duruyor orda şarjı azalmaya başlayıncada farkettiriyor zaten

değişiyor günde 2 kez ıslak kullanımda 4 ay demişler başlık için . 5000 serisine baktım oda fena durmuyor durduk yere bende arada kaldım :ROFLMAO:
galiba 5000 serisi alacağım gibi günlük traş olunca malum oneblade bıçak yenileme işi çok hoşuma gitmedi 5000 serisinde kendi kendine bileniyormuş bıçak anladığım kadarıyla

galiba 5000 serisi alacağım gibi günlük traş olunca malum oneblade bıçak yenileme işi çok hoşuma gitmedi 5000 serisinde kendi kendine bileniyormuş bıçak anladığım kadarıyla
Bilmediğimden soruyorum ben onunda bıçaklarının bir süre sonrasında degişmesi gerekiyor diye biliyorum. Philips sadece yedek parça olarak oneblade başlığını satıyor bu yüzden ben braun 7 serisi aldım

dün aldım 1.400 tl dayanadım hep pc olmaz sinek kaydı lazım bize ihtiyarılığımız belli olmasın :D

Farklı bir philips makinede de çalıştı kupon teşekkür ediyorum tam da ihtiyacım vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir philips makinede de çalıştı kupon teşekkür ediyorum tam da ihtiyacım vardı
İptal edip bi üst modelini alacaktım kuponun süresi dolmuş fena paket oldum

Son düzenleme:
Geri