alikaynak
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
teşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldımilk geçişte sinekkaydı olmuyor gerdirip 3 4 sürüşte o bebeksi dokuyu sağlıyor
teşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldımilk geçişte sinekkaydı olmuyor gerdirip 3 4 sürüşte o bebeksi dokuyu sağlıyor
değişiyor günde 2 kez ıslak kullanımda 4 ay demişler başlık için . 5000 serisine baktım oda fena durmuyor durduk yere bende arada kaldımteşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldım
Amazon kodlarını webden kullanamazsınız sadexe Mobil cihazdaAlıntıyı görüntüle
böyle diyor nasıl düzeltirim
bıcağı bitirecek kadar kullanmadım daha ama değişiyor bıçağı takıldığı yerde bi çekilen yer var orayı çekince çıkıyor aslında bıçağı sertçe çekersenizde çıkıyor da orasını pek anlamadım ama makine güzel sorununuz olmasın odamdaki çoklu prizde adaptörle kablosu hep takılı duruyor şarjının azalmaya başladığını farkettiğimde sonraki kullanımıma kadar duruyor orda şarjı azalmaya başlayıncada farkettiriyor zatenteşekkürler peki bıçağı nasıl bıçağını değiştiriyoru muyuz 5000 serisi ile bunun arasında kaldım
galiba 5000 serisi alacağım gibi günlük traş olunca malum oneblade bıçak yenileme işi çok hoşuma gitmedi 5000 serisinde kendi kendine bileniyormuş bıçak anladığım kadarıyladeğişiyor günde 2 kez ıslak kullanımda 4 ay demişler başlık için . 5000 serisine baktım oda fena durmuyor durduk yere bende arada kaldım![]()
Bilmediğimden soruyorum ben onunda bıçaklarının bir süre sonrasında degişmesi gerekiyor diye biliyorum. Philips sadece yedek parça olarak oneblade başlığını satıyor bu yüzden ben braun 7 serisi aldımgaliba 5000 serisi alacağım gibi günlük traş olunca malum oneblade bıçak yenileme işi çok hoşuma gitmedi 5000 serisinde kendi kendine bileniyormuş bıçak anladığım kadarıyla
Dostum 0-5 degilde sanki 0-3 gibi kesiyor sinek kaydı kesmiyorSinek kaydı alıyormu ona göre alcam
İptal edip bi üst modelini alacaktım kuponun süresi dolmuş fena paket oldumFarklı bir philips makinede de çalıştı kupon teşekkür ediyorum tam da ihtiyacım vardı
hangisinde calıstıFarklı bir philips makinede de çalıştı kupon teşekkür ediyorum tam da ihtiyacım vardı
hangisinde calıstı