🔥İndirim Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm 2.999tl

Valla bende bundan alacaktım da artict indirime girince ondan yapıştırdım bir tane ama bunada baya iyi diyorlar alınır
kötü ürünün konusunu açmam hocam. bende zamanında artic alacaktım ama kasaya sığar mı endişesiyle bunu almıştım. halen de kararımdan memnum

Pompanın üstündeki küçük fan sesli biraz bence ama onun dısında memnunum dısındaki plastik kısmı cıkarınca (mıknatıslı) ses bende baya azaldı ama bazılarında direkt ses yok garip.

7800x3d soğuturmu
Soğutur 7800ü havada soğutur bende 7800 için alacağım ama bunu
Beyazı var mı?
yok galiba
kötü ürünün konusunu açmam hocam. bende zamanında artic alacaktım ama kasaya sığar mı endişesiyle bunu almıştım. halen de kararımdan memnum
hpcam bende şimdi siparişi oluşturucam umarım başımız ağrımaz şansız ürün denk gelmez bize
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pompanın üstündeki küçük fan sesli biraz bence ama onun dısında memnunum dısındaki plastik kısmı cıkarınca (mıknatıslı) ses bende baya azaldı ama bazılarında direkt ses yok garip.
Hocam siz ne kadardır kullanıyorsunuz

Hocam siz ne kadardır kullanıyorsunuz
1786800480186.webp

Benimkinin pompa üzerindeki fanı arıza yaptı ben kaynaklı da olabilir kendi kaynaklı da olabilir ücretsiz değiştirdiler fanı onun dısında başka bir olumsuz deneyim yok 7800X3D ye yetiyor

Alıntıyı görüntüle

Benimkinin pompa üzerindeki fanı arıza yaptı ben kaynaklı da olabilir kendi kaynaklı da olabilir ücretsiz değiştirdiler fanı onun dısında başka bir olumsuz deneyim yok 7800X3D ye yetiyor
Hocam siz direkt gaming genden mi aldınız bende şimdi idefixteb mi alsam gaming genden mi onu düşünüyorum aynı şirket ama idefixten bu iade işleri fln daha zor oluyormuş

Hocam siz direkt gaming genden mi aldınız bende şimdi idefixteb mi alsam gaming genden mi onu düşünüyorum aynı şirket ama idefixten bu iade işleri fln daha zor oluyormuş
Hangisinin ödemesi işine geliyorsa taksit vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,680
Üyeler
201,547
Son üye
fenomentres700
Geri