Çözüldü✓ Geleceğe Dönük Oyunlarda Üzmeyen Sistem Önerisi

peki biz daha çok Nvidia tarafına bakıyoruz peki Amd tarafında işler 1 tık daha iyi değil mi fiyat olarak başta belirtmek istememiştim fakat benim GPU tercihim Amd'dir. Enkötü temizinden bi Rx 6700 Xt alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gtx 1080 Ti almak mantıklı mıdır alsam 2.el uygunundan.
Hem eski hem de mining olaylarının patladığı dönemin kartı. 2. elde sağlıklısını bulmak neredeyse imkansız bulunsa da alınmaz zaten. Eski amd kartlar yazılım konusunda ciddi problemliler.

Pc ile Ps5 arasında oyun fiyatı olarak fark yok amacınız korsanlamak değilse.
Rx6700xt kronik sıkıntılı bir kart oyun esnasında siyah ekran yersiniz. 1080TI 2026'da alınacak bir kart değil. 5060 içinse Framegen ile performans arttırılmaz performansınız iyiyse daha iyi yapılır 2k 60 alıyosanız bunu 120 yapmak için kullanırsınız ama 2k 45 alıyosanız bunu 60 yapamazsınız framegen ile.
6700XT 5600 ikilisi sahibi olarak ağzım açık okudum yazdılarınızı. 3 yıldır hiç bir siyah ekranla vs. karşılaşmadım ve FG açmadan bile 1080P ultra ayarlarda tüm oyunları 80fps civarı oynayabiliyorum FG açasram 144HZ 144fps sabit bir şekilde oynayabiliyorum neye dayanarak yazdınız bunları merak ettim gerçekten.

Amd alırsan erkenden yaşlanırsın saçın başın dökülür. Nvidia al rahatına bak, hayatın tadını çıkar

6700XT 5600 ikilisi sahibi olarak ağzım açık okudum yazdılarınızı. 3 yıldır hiç bir siyah ekranla vs. karşılaşmadım ve FG açmadan bile 1080P ultra ayarlarda tüm oyunları 80fps civarı oynayabiliyorum FG açasram 144HZ 144fps sabit bir şekilde oynayabiliyorum neye dayanarak yazdınız bunları merak ettim gerçekten.
Kullandım kartı hocam şans işi size denk gelmemiştir.

Kullandım kartı hocam şans işi size denk gelmemiştir.
Arkadaşlar herkes farklı cevap vermiş fakat olay şudur ki yazılım tek sorunla çözülür ayrıca fsr teknolojisi çok yakında Rx 6000 serisi içinde gelecek şans pek değil gibi güzel bakarsan seni 10 sene de götürür Nvidia Yapay Zeka konusunda iyi benim içinse hiç bir önemi yok Yapay Zekanın lütfen tavsiyelerinizi Amd tarafında yapınız her ekran kartı bozuk sıkıntılı diye bir kâide de yok belki de adam tertemiz bakmıştır Mining yapsa bile klimalı serin odada yapmıştır belli olmaz bunlar lütfen çok olumsuz konuşmayalım her şeyin artısı ve eksisi daima vardır Nvidia'da çok pahalı ona bakarsanız.

Amd alırsan erkenden yaşlanırsın saçın başın dökülür. Nvidia al rahatına bak, hayatın tadını çıkar
Pek sanmam dostum

İşte bakın bu adam haklı hocam Steam adını veririsen detaylı konuşursak sevinirim

Geri