Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

dediği

dediğin legion bende var ekranı da oled ve 1.9 kg taşıması rahat
Evet işte hoşuma gitti o açıdan. Önerir misiniz? Tek sıkıntısı stoğu yok sanırım ve geri döndüğünde fiyatı kaç olur bilmiyor olmam. Beklerim fiyatı fazla gelir şu an alabileceklerim zamlanır düşüncesi çok rahatsız ediyor hocam.

Evet işte hoşuma gitti o açıdan. Önerir misiniz? Tek sıkıntısı stoğu yok sanırım ve geri döndüğünde fiyatı kaç olur bilmiyor olmam. Beklerim fiyatı fazla gelir şu an alabileceklerim zamlanır düşüncesi çok rahatsız ediyor hocam.
ben geçen sene 80'e almıştım 75'e de düşüyordu bence güzel tüm günü onunla geçiriyorum okulda falan. ekran mükemmel ve kompakt bi laptop 15.1 inç. Ama şarjı çok gitmiyor o yüzden 100 wattlık ayrı bi adaptör aldım okula götürmek için bir de 8 gb vram az gelebilir. Geri kalan her şeyi güzel.

Attığınız Omen 16 alınmaz. %100 sRGB olan Omen'lere bakılmalı alınacaksa.
1786736590445.webp

Attığınız Omen 16 alınmaz. %100 sRGB olan Omen'lere bakılmalı alınacaksa.
Alıntıyı görüntüle
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.html
Bu nasıl hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani en düşük ben 87 gördüm alırım diye geçiştirdiğim günün akşamı legion bitti,sizce yukarıdaki Omeni almalı mıyım yoksa bekleme riskine girip legionu bekleyeyim mi? Beklerken zam gelirse sıkıntı olur.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.html
Bu nasıl hocam?

Yani en düşük ben 87 gördüm alırım diye geçiştirdiğim günün akşamı legion bitti,sizce yukarıdaki Omeni almalı mıyım yoksa bekleme riskine girip legionu bekleyeyim mi? Beklerken zam gelirse sıkıntı olur.
89K çok hocam ya. 1 ay önce 80K'ya 5070Ti laptop bulunabiliyordu nolmus bu piyasa cidden kafayı yemelik.

5070 ekran kartı var iken full hd almak kartın tüm gücünü görmemi engellemez mi hocam? O yüzden 89 bin olanı atmıştım 2K olsun diye.
Engellemez hocam. Aksine FHD olması daha çok işinize yarar çünkü 2.5K ekranda 8 GB VRAM yeni AAA oyunlarda yetmiyor. İmzamdaki laptopta Pragmata'yı yüksek ayarlarda açamıyorum VRAM yetmediği için.

Merhabalar, mühendislik öğrencisi için hem oyun hem gündelik iş hem okul projeleri gibi şeyleri yapabileceğim laptop bakıyorum ve özellikleri hoşuma giden iki adet laptop buldum. Bazı kafamda sorular ve sıkıntılar var o yüzden burada sormak istedim.

Tuf: (84 bin bandına kadar düşüyor.)
5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

Lenovo Legion 5: (stokta yok olarak gözüküyor ama en son baktığımda 87 bin idi.)
5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

Sizce Legionun stoğunu bekleyip almak mı (ki fiyatı artar diye çekiniyorum beklemeye) yoksa Tuf 84 gördüğü gibi almak mı? Veya başka gaming laptop öneriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
Gameraider ve gamegaraj varken TUF alınmamalı.

Gameraider ve gamegaraj varken TUF alınmamalı.
Gameraider gamingentr ye bağlı sanırım. Kasa ve soğutma hakkında bilginiz var mı? Gamegaraj hoşuma gitmiyor marka olarak bilmiyorum niye.

Engellemez hocam. Aksine FHD olması daha çok işinize yarar çünkü 2.5K ekranda 8 GB VRAM yeni AAA oyunlarda yetmiyor. İmzamdaki laptopta Pragmata'yı yüksek ayarlarda açamıyorum VRAM yetmediği için.
Anladım hocam, en kötü zaten 2K bir monitör alıp bağlarım. Peki sizce thunderrobot nasıl onu da gördüm. Bir de sizce beklemeden alayım mı Hp yoksa legion stok bekleyeyim mi belki yine o 86-87 bandına düşer şans biraz ama.

Gameraider gamingentr ye bağlı sanırım. Kasa ve soğutma hakkında bilginiz var mı? Gamegaraj hoşuma gitmiyor marka olarak bilmiyorum niye.
Ben TUF kullandım, Rog'da kullandım. Gameraider FLUX'da kullandım. Benim görüşüme göre bariz daha iyi gameraider TUF'dan. Termal değer, verdiği performans olarakta daha iyi. Ek olarak ben Asusun garantisini hiç beğenmiyorum. Gameraider ile iyi garanti yorumu okudum bugün, yani gaminggen ile daha önce muhattap oldum. Beni (garanti için muhattap olmadım) mağdur etmediler, tabikide hiçbir firmaya kefil olamam. Ama asus ben 2 kere cihaz yolladım garantiye ikisindede mağdur etti bunu söyleyebilirim. Üstüne asus'ta şöyle bir muhabbet var. Cihazın bakımını sadece garantiye yaptırtıyor, cihazınıda bakıma yollatmazsan ve fazla kirlenirse garanti dışı cihaza bakım yapmıyoruz diyor bilgin olsun. Teslimdede UPS ile çalışıyorlar o iadede ise ücretli hizmeti kabul etmezsen kendi anlaşmalı kargosundan çıkarıp sana anlaşmasız fiyattan kargo ücreti ödetiyor.

Geri