hocam onla ugrasilmaz ya bence ikinci elden 2-3 bine bitane 144hz ips monitor al aile evinde dursun kullanirsinHocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorum
hocam onla ugrasilmaz ya bence ikinci elden 2-3 bine bitane 144hz ips monitor al aile evinde dursun kullanirsinHocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorum
tv yok mu tvye tak oyna gamepad al bi tane de gamepower force çakÖyle yaparım gibi hocam.
Evde kullanmadık 3-4 bine ips 1080p bir monitör al.Hocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorum
Ben her ay evden yurda, yurttan eve taşıyordum.Yılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız etti
Allah sabır versinBen her ay evden yurda, yurttan eve taşıyordum.![]()
Öyle yaparım hocamEvde kullanmadık 3-4 bine ips 1080p bir monitör al.
1-2 hafta oled kullanmasan bir şey olmaz.
Sırf bu sebepten oled almaktan vazgeçilmez.
Ek olarak oled monitörü de otobüste falan taşımak çok riskli.
Bizim yurtta vardı arkadşta. OLED değildi de monitör, kasa getirmişti herif odaya. Dolaba koyuyordu geceleri. Kullanacağında çıkartıp kuruyordu kasayı ALKSCMASCKTamam ama monitör taşıyanı ilk defa duydum.
Eve çıkacak isen tatil zamanı sistem orda kalır sen gelirsin.
Yurtta zaten oled monitör alınmaz.
Olmaz değil olurda güven meselesi.Bizim yurtta vardı arkadşta. OLED değildi de monitör, kasa getirmişti herif odaya. Dolaba koyuyordu geceleri. Kullanacağında çıkartıp kuruyordu kasayı ALKSCMASCK
Arkadaşta peygamber sabrı varmışBizim yurtta vardı arkadşta. OLED değildi de monitör, kasa getirmişti herif odaya. Dolaba koyuyordu geceleri. Kullanacağında çıkartıp kuruyordu kasayı ALKSCMASCK
Hocam şimdi taşırken oled kırılırsa depresyon anlık kalp çarpıntısı geçiririm diye korkuyorum. En iyisi eve 1 tane msi mag244f alayim ikinci el. Okuduğum yerde oled kalsınbence dusebilir monitor teknolojileri cok hızlı gelisiyor ama uzun vadede olur bu 2k 300hz monitörü 9 bin TL'ye satıyorlar enflasyondan dolayı pek anlasilmiyo ama dolar bazında hesaplarsan 2022de 3000 liraya 144hz 1080p geliyodu
hocam sende zaten şuan 2k monitör yok muydu o evde kalsın oled de üniversite evinde kalsın yaz tatilinde getirirsin sadece, paketlemeyi çok iyi yaptıktan sonra gel-gitte bi sorun olacağını düşünmüyorumArkadaşta peygamber sabrı varmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben evde yaşadığım için sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi taşırken oled kırılırsa depresyon anlık kalp çarpıntısı geçiririm diye korkuyorum. En iyisi eve 1 tane msi mag244f alayim ikinci el. Okuduğum yerde oled kalsın