Yardım Atk A9 Plus Dongle Bağlanamıyorum

jeyav

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
yaklaşık 2 ay önce wraith üzerinden atk a9 plus satın almıştım. şuanda dongle ile bağlanamıyorum. mouse kablo ve bluetooth çalışıyor. atk hub üzerinden dongle eşitlemeye çalıştım ancak dongle gözükmüyor. sağ sol ve orta tuşa basıp eşleştirmeyi de denedim ama olmadı. usb portlarında sorun olduğunu sanmıyorum çünkü diğer şeyler çalışıyor ve başka bilgisayarda da denedim. dışarıdan bir sorun gözükmüyor ama tahminimce dongle bozuldu. bildiğiniz gibi wraith garanti konusunda da sıkıntılı bi satıcı. yapabileceğim bir şey var mı? wraith garanti süreci nasıl işliyor sadece mail mi atıyoruz?

Mail atıyorsun evet.

hocam peki süreç nasıl işliyor? 14 gün gibi uzun inceleme süresi olduğunu söylemişler forumlarda. bir de kullanıcı hatası diyip mağdur etme ihtimalleri var mı?
yok 1 2 günde karara bağlanıyor bozulan dongle için kullanıcı hatası diyemezler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iade edebiliyorsan et kaliteli arkası sağlam bi markadan kulaklık al
gayet iyi marka atk

hocam mail atın, ardından süreci nasıl yürüteceğinize dair size bilgilendirme yapıyorlar. bozulan parça kullanıcı hatası sebebiyle pek de bozulabilecek bir parça değil. muhtemelen sorun yaşatmayacaktırlar.

hocam peki süreç nasıl işliyor? 14 gün gibi uzun inceleme süresi olduğunu söylemişler forumlarda. bir de kullanıcı hatası diyip mağdur etme ihtimalleri var mı?
Benimki 1 ay belki daha uzun sürdü. Yaptık dediler, yapamamışlarda. Ama başka çaren yok gönder olursa kar olmazsa sağlık olsun. İthalatçı garantili ürün sonuçta çok garantisi var gibi düşünmemek lazım.

Benimki 1 ay belki daha uzun sürdü. Yaptık dediler, yapamamışlarda. Ama başka çaren yok gönder olursa kar olmazsa sağlık olsun. İthalatçı garantili ürün sonuçta çok garantisi var gibi düşünmemek lazım.
hocam yapmasalar da dongle alsam diyeceğim ama ülkemizde 1k hz dongle satılmıyor gümrük yasasından dolayı getirtmeye çalıştığımda da buradan mouse almamla aynı oluyor nerdeyse

hocam yapmasalar da dongle alsam diyeceğim ama ülkemizde 1k hz dongle satılmıyor gümrük yasasından dolayı getirtmeye çalıştığımda da buradan mouse almamla aynı oluyor nerdeyse
YD kapanması kötü oldu bana da paracord kablo lazım alamıyorum 100-200 liraya çözeceğimiz işi çözemiyoruz.

Geri