LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 7000 TL

Reaksiyon skoru
11

Ekler

• IMG_5856.webp
    IMG_5856.webp
    52.5 KB · Hit: 30
bu fiyat bandında rakibi var mı pc tv ve telefon için kullanmayı düşünüyorum güçlü bass seviyorum önerilerinize açığım

Samsung HW-B650F 1.500tl üstüne koyup bu cihazı almak mı mantıklı lg sh5a yeterli mi

Samsung HW-B650F 1.500tl üstüne koyup bu cihazı almak mı mantıklı lg sh5a yeterli mi
Ben 2 hafta içinde bu iki model arasında kaldım sonuç olarak teşirden b650f aldım. LG rms olarak daha iyi ama 4.1 dediği 2 sağ 2 sol hoparlör var samsungda merkezi cender hoparlör ile sağ sol hoparlör var. Lgden vazgeçme sebebim bas ile soundbar kablo ile bağlantı kuruyor. Samsung Bluetooth ile kablosuz bu sayede bas TV karşısındaki koltukların arasına koydum güzel bir sinema deneyimi oluyo TV ile aramızda 2.5 metre var ve ses ayarları yapıldıktan sonra sistem sesi günlük kullanımda Max 100/10 ayarda 20 M2 oda için gayet yeterli.

Ben 6750 tl den aldım evin 80 m2 ise yada 120 gibi aşırı fazla iyi cinema modu yada game modu filmde aşırı zevk verdi game modu aksiyonun içinde sürekleyici dinamik ses seviyesi vardı bence parasını hak eden bir ürün

lg ile arasında kalıp samsung hw-b650f almaya karar verdim bakalım geldiğinde memnun kalacak mıyım

Son düzenleme:
alan arkadaşlar memnun mu? tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum

Geri